Θα παίξει η Ρένια Λουιζίδου στο ριμέικ του «Ακάλυπτου»;

14.12.2015
Στην Αμερική η αναβίωση παλαιών τηλεοπτικών σειρών είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια και φαίνεται πως αυτή η μόδα έρχεται και στη χώρα μας. Ήδη έχουμε διαβάσει ότι στον ANT1 ετοιμάζουν την επιστροφή του «Ακάλυπτου», ενώ στο Mega συζητούν για την αναβίωση του «Περί Ανέμων και Υδάτων».

Καλεσμένη στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», η Ρένια Λουιζίδου που πρωταγωνιστούσε στο σίριαλ «Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή» απάντησε εάν θα συμμετείχε στην αναβίωση είτε αυτής της σειράς είτε του «Καφέ της Χαράς»:

«Με ρωτάνε τώρα τελευταία σχετικά με την επιστροφή παλαιών σειρών, αλλά δεν έχω ακούσει κάτι ούτε για το "Καφέ της Χαράς" ούτε για το "Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή". Εγώ προσωπικά δεν ξέρω, δεν το έχω συζητήσει ούτε με τον Αντώνη, ούτε με την Κωνσταντίνα, ούτε με τον Γιώργο. Πάντως, εγώ από τους δημοσιογράφους το ακούω.

Εκεί που έχω περάσει καλά, ξαναπάω. Πάντως αν υπήρχε λόγος και μια ιστορία που να υπάρχει για να δούμε τι κάνουν αυτοί οι ήρωες δέκα χρόνια μετά γιατί όχι; Αν είναι όμως να έρθουμε θλιβερά δεκαπέντε χρόνια μετά απλά για να βουλώσουμε τρύπες για το τι να κάνουμε μες στην αμηχανία της κρίσης όχι δεν θα συμμετείχα».