"Ντου" Άδωνη στο Τσαντίρι του Λαζόπουλου: Απίστευτα σκηνικά! [photos]

16.12.2015
Την είπε και την έκανε αληθινή την απειλή του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πέρασε από το Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου, το βράδυ της Δευτέρας (15/12). Εξάλλου, το πρωί της ίδιας μέρας το είπε στης Πόπης Τσαπανίδου: άντε να μη μπουκάρω καμια μέρα.

Και προσπάθησε να... μπουκάρει, αλλά, φευ, ο Λαζόπουλος τού απαγόρευσε την είσοδο! Και πραγματικά ζήσαμε απίστευτα σκηνικά, εντός κι εκτός θεάτρου.

Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν ο υποψήφιος για την αρχηγία της Νεας Δημοκρατίας, μετά την εμφάνιση του σε εκπομπή της ΕΡΤ, πληροφορήθηκε ότι ο Λάκης τον κατηγόρησε ότι είναι υπεύθυνος για τη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας.

Έξαλλος ο Άδωνις πληροφόρησε το κοινό του μέσα από το Twitter ότι θα πάει μία βόλτα από το θέατρο Βέμπο, όπου έβγαινε το Τσαντίρι. «Έμαθα ότι ο Λάκης πάλι με εξύβριζε, λέω να πάω μία βόλτα από το θέατρο Βέμπο... τι λέτε;», έγραψε, αρχικά.

Και στη συνέχεια, επίσης μέσω Twitter μας γνωστοποίησε ότι ο ηθοποιός δεν τον άφησε να μπει μέσα. «Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης...», ήταν το επόμενο "τιτίβισμά" του.

Και μπορεί έξω το κλίμα να είχε ηθικό και διάθεση στα ύψη, μέσα ο Λαζόπουλος έδωσε μία μελό διάσταση στην απίστευτη - πραγματικά - ιστορία. Με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στη νεκρή μητέρα του, η οποία όπως είπε αρρώστησε πέρυσι τέτοια μέρα λόγω του... Γεωργιάδη!

«Σήμερα ήταν μια ειδική μέρα. Δεκαπέντε του μηνός πέρυσι μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, από στεναχώρια που έπαθε από λόγια του Άδωνι, ο οποίος είναι απέξω και θέλει να μπει. Θέλω να πω ότι η μάνα μου τον συγχώρησε, αλλά, η μάνα μου είπε ότι αυτός ο χώρος είναι για να κάνεις τους ανθρώπους να χαίρονται», ανέφερε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Στη σκηνή αυτή θα έρχεται όποιος καλώ εγώ!», ενώ είπε ότι με τον γεωργιάδη μπορούν να τα πουν μετά το τέλος της παράστασης, στα καμαρίνια,