Λιάγκας: «Συγνώμη, Στιβακτάκη μου, αλλά σε έχουν ξεσκίσει» [vds]

17.12.2015
Όταν ο Στάθης Στιβακτάκης είχε γίνει το πρόσωπο των ημερών, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σπεύσει να πει ότι πρόκειται για έναν αμόρφωτο άνθρωπο που θα τον εκμεταλλευτούν τα media στο μέγιστο βαθμό εάν το επιτρέψει ο ίδιος.

Σε φωτογράφισή του στο Down Town, Κρητικός απάντησε στον παρουσιαστή:

«Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε "αμόρφωτος" και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

Και φυσικά, αυτό δε θα μπορούσε ο Λιάγκας να το αφήσει να πέσει κάτω:

«Ψωνίστηκε αυτός ο άνθρωπος και κάνει φωτογραφίσεις και βγαίνει και λέει ότι δεν τον ενδιαφέρουν. Κάθισε και βάφτηκε όμως και κάνει φωτογράφιση σα μοντέλο. Τι δουλειά έχει να κάνει τέτοια; Είπα στο κοινωνικό πλαίσιο ότι είναι αμόρφωτος και είναι, εκ του αποτελέσματος δεν ξέρει να χειριστεί τα media. Αυτά τον εκμεταλλεύονται.

Συνέχισε λέγοντας:

Λέει ότι τον καλέσαμε στην εκπομπή. Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή. Εγώ θέλω να τα λέω όλα. Είμαι άντρας και βγαίνω και λέω τη γνώμη μου και δεν την παίρνω πίσω. Εγώ δεν το κάλεσα ποτέ. Δεν ήθελα να τον παίξω ούτε καν σα θέμα. Είχα πει ότι είναι ένας ταλαίπωρος που θα τον ξεσκίσουν τα μέσα.

Στο τέλος δε ξεκαθάρισε:

«Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή! Συγγνώμη, Στιβακτάκη μου, αλλά την… τρως κανονικότατα από τα μέσα! Σε έχουν ξεσκίσει!»