Λιάγκας - Σπυροπούλου: Ανατροπή στη δικαστική τους διαμάχη!

18.12.2015
Η πολυπόθητη μέρα έφτασε και η αγωγή της Κων/νας Σπυροπούλου σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και της Σάσας Σταμάτη, επιτέλους έφτασε.

Την Πέμπτη (17/12), λοιπόν, συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή της παρουσιάστριας για σχόλια που είχαν γίνει στον αέρα του Πρωινού, από περίπου έναν χρόνο. Όπως όλοι θυμόμαστε, η Σπυροπούλου διεκδικούσε αποζημίωση συνολικού ύψους 520.000 ευρώ, δηλαδή 260.000 ευρώ από τον Λιάγκα και άλλα τόσα από τη Σταμάτη.

Αλλά τελικά είχαμε μεγάλη ανατροπή....

Και τελικά, η νεαρή παρουσιάστρια του Alpha περιόρισε την οικονομική απαίτηση στα 50.000 ευρώ για κάθε εναγόμενο, μέσω των συνηγόρων της Ηλία Λάρδα και Δημήτρη Κούρεντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντέμης Ντάβαρη για την εφημερίδα Espresso, ο στενός συνεργάτης της Σπυροπούλου, Άρης Λιαπάτης χαρακτήρισε στο διακστήριο τους διαλόγους Λιάγκα - Σταμάτη "κανιβαλιστικούς"¨σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα σχόλια "ειρωνικά".

«Αυτό που έμεινε από τη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ότι κάποιος την πληρώνει, καθώς και ο χαρακτηρισμός "κοριτσάκι"».ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους, ο Λιάγκας και η Σταμάτη, μέσω των δικηγόρων τους κατήγγειλαν απόπειρα "ευνουχισμού της σκέψης και της ελεύθερης έκφρασης". Με αιχμή την αρχική ανάρτηση της τηλεκριτικού Ντέπυς Γκολεμά στα social media για "σεκιούριτι που φρουρούν την παρουσιάστρια", ο δικηγόρος σχολίασε: «Η κυρία Σπυροπούλου στρέφεται σε βάρος αυτών που αναπαρήγαγαν δηλώσεις και όχι εκείνων που τις έκαναν εξαρχής».