Έξω φρενών ο Καβατζίκης με τη σύντροφο του Ουγγαρέζου!

18.12.2015
Μόλις μία μέρα πριν μάθαμε ότι ο Άρης Καβατζίκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, οι οποίοι συνυπήρξαν για ένα φεγγάρι στο Πρωινό του Mega, δεν μιλιόντουσαν για έναν χρόνο. Και κάτι μας λέει ότι μετά την επίθεση του πρώτου στην Ιλένια Οουίλιαμς δεν θα... ξαναμιλήσουν!

Έξω φρενών, σου λέει, έγινε ο Καβατζίκης το πρωί της Παρασκευής (18/12), όταν στο Πρωινό έπαιξαν δηλώσεις της Ιλένια στην κάμερα. Και με το που τελείωσε το βίντεο, ο γνωστός δημοσιογράφος δεν άντεξε και τα είπε έξω από τα δόντια.

«Ότι η Ιλένια είναι Νο1 star και τη βγάζουμε στο μπουκέτο με τις παρουσιάστριες… Ένα κοριτσάκι ξαφνικά, επειδή έχει μια σχέση με τον Δημήτρη, μπαίνει σε μια εκπομπή. Τη βλέπουμε την Ιλένια, είναι πολύ συμπαθητική. Αν ήμουν η Ιλένια δεν θα μιλούσα σε καμία κάμερα, σε καμία.

Τι είναι η Ιλένια, σελέμπριτι; Δημοσιογράφος δηλώνει. Αν ήμουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα της έλεγα «Κορίτσι μου, σ” αγαπώ, σε λατρεύω, μη μιλάς στις κάμερες. Δεν πρέπει να καίγεται τόσο εύκολα. Πάει και μιλάει στις κάμερες, στα περιοδικά, παντού…», είπε έξαλλος.

Την άποψη του Καβατζίκη, όμως, δε συμμερίστηκε η Σάσα Σταμάτη, η οποία, σου λέει, ότι ναι η Ιλένια είναι σελεμπριτι! Και ανέβηκε του Καβατζίκη - από κοντά και σε εμάς - το αίμα στο κεφάλι! Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Αν και δε συμφώνησε με το ξεσπασμα του Καβατζίκη, σχεδόν άλλαξε έντερο όταν η Σταμάτη ανεδειξε τη σύντροφο του Ουγγαρέζου σε... σελέμπριτι του τόπου!