Σκορδά: Η απίστευτη αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη!

24.12.2015
Το ταξίδι της Ελένης Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα τρία της παιδιά στις Μαλδίβες για τις γιορτές των Χριστουγέννων, σχολίασαν με το δικό τους καυστικό τρόπο στο Πρωινό.

Οι ατάκες έδωσαν και πήραν, ειδικά οι υποθέσεις για το λόγο που η Ελένη έβαλε... μπούργκα στο αεροδρόμιο και εκνευρίστηκε όταν είδε τους φωτογράφους στο Ελ. Βενιζέλος. Μάλιστα, το σενάριο που έπαιξε περισσότερο, αφού βρήκε σύμφωνη σχεδόν όλη την παρεα, ήταν αυτό που θέλει την παρουσιάστρια να εκνευρίστηκε επειδή μαθεύτηκε ότι πάει διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες. Ένας προορισμός που δεν τον λες και... φθηνό!

Ωστόσο, η αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά για τη Μενεγάκη και τις σχέσεις της με τους συνεργάτες της, μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Αρχικά, η Σκορδά εξήγησε ότι η Ελένη όλα αυτά τα χρόνια μαγνητοσκοπεί τις εκπομπές των εορτών, ενώ φέτος χρειαζόταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ξεκουραστεί. Στη συνέχεια, εξήγησε ότι η παρουσιάστρια όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να προστατεύει την προσωπική της ζωή και για το λόγο αυτό είναι πολύ προσεχτική. Ακόμα και με τους συνεργάτες της, λέγοντας ότι έχει μάθει πως η Μενεγάκη δεν μοιράζεται σχεδόν με κανέναν τα σχέδια της. Κι επίσης, δύσκολα μπαίνει κάποιος στο καμαρινι της!

«Οι άνθρωποι που είναι δίπλα της πολλές φορές έχουν πει πράγματα σε περιοδικά, εκεί που δεν το περίμενε έχει δει φωτογράφους μπροστά της... εγώ ξέρω πως δύσκολα κανείς θα πάει στο καμαρίνι της και να ακούσει τα σχέδιά της ή να μιλά για τα προσωπικά της στο τηλέφωνο... έχει μάθει να προστατεύεται...» τόνισε η Σκορδά.

Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι οι στενοί της συνεργάτες επέμεναν ότι και οι ίδιοι δεν γνώριζαν το φύλο του μωρού και πίστευαν ότι ήταν αγοράκι, όπως - λάθος - επέμεναν τα περιοδικά!