Αντίστροφη μέτρηση για το Game of Thrones... Πότε κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν

08.01.2016
Από πέρσι το καλοκαίρι οπότε και έπεσε η αυλαία του 5ου κύκλου του Game of Thrones με το σοκαριστικό season finale κατά το οποίο ο Τζον Σνόου φάνηκε να μας αφήνει χρόνους, η φημολογία γύρω από την επιστροφή ή όχι του κεντρικού ήρωα έχει οργιάσει.

Έχει ακουστεί κάθε πιθανό σενάριο όσο το HBO απολαμβάνει τον ντόρο και δεν ξεκαθαρίζει τι θα συμβεί στον αγαπημένο ήρωα. Βέβαια, το πιο πιθανό είναι ότι θα γυρίσει, αλλά πώς θα γίνει αυτό, κανείς δεν το ξέρει.

Γι’ αυτό και η αγωνία των φαν έχει κορυφωθεί εδώ και μήνες και το βασανιστικό ερώτημα μέχρι τώρα ήταν πότε θα κάνει πρεμιέρα η 6η σεζόν για να λυθεί το μυστήριο.

Αναμονή τέλος! Η ημερομηνία ανακοινώθηκε και είναι η Κυριακή 24 Απριλίου. Ωστόσο, μία ακόμη πληροφορία αναμένεται να πάρει τα μυαλά των φαν κι αφορά το γενικότερο μέλλον της σειράς.

Το HBO φέρεται να είναι σε επαφές με τους παραγωγούς και τους σεναριογράφους, ώστε το Game of Thrones να ανανεωθεί για δύο ακόμα σεζόν πέραν της έκτης κι έτσι αισίως να κλείσει τις οκτώ.

Ωστόσο, οι σεναριογράφοι πιστεύουν ότι η αυλαία πρέπει να πέσει μετά από εφτά σεζόν. Οπότε μένει να δούμε στην πράξη τι θα συμβεί αφού εάν το HBO θέλει τουλάχιστον οκτώ σεζόν, θα πρέπει να κάνει νέες διαπραγματεύσεις με όλο το καστ, τουλάχιστον με όσους χαρακτήρες επιζήσουν από την έκτη σεζόν.

Είναι λογικό το κανάλι να μη θέλει να χάσει το «χρυσωρυχείο» του, αλλά αυτό που αναρωτιούνται πολλοί είναι πώς θα τα πάει από φέτος η σειρά και εάν θα συνεχίσει το ίδιο δυνατά δεδομένου ότι πλέον τα επεισόδια θα προηγούνται των βιβλίων.