Η Μελέτη "κρέμασε" τον Μένιο - Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις τους;

11.01.2016
Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Epsilon, με πρωταγωνσιτές την Ελεονώρα Μελέτη και τον Μένιο Φουρθιώτη. Δύο πρόσωπα του καναλιού, η σχέση των οποίων μάς απασχόλησε πριν λίγο καιρό, κυρίως ελέω του εξωδικου που είχε στείλει η παρουσιάστρια στο σταθμό.

Κι ενώ το μέλλον της Ελεονώρας στο κανάλι μοιάζει αβέβαιο και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, ο Φουρθιώτης πήγε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και κάλεσε τη Μελέτη στα "Αποκαλυπτικά" να μιλήσει στην εκπομπή του για τα τηλεοπτικά της σχέδια. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές, με το Μένιο να λέει ξανά και ξανά για την εμφάνιση "ζωντανά" της Ελεονώρας στην εκπομπή του.

Και να τα τρέιλερ και να οι φάσες ότι η Μελέτη θα είναι σε λίγο κοντά τους. Αλλά Μελέτη πουθενά. Μην την είδε ο Μένιος, μην είδαμε κι εμείς! Άφαντη. Η εκπομπή έκλεισε και δε μάθαμε ποτέ για ποιο λόγο δεν εμφανίσθηκε στα "Αποκαλυπτικά" του Μένιου, ο οποίος όπως όλοι ξέρουμε, δεν είναι και τυχαίος στο κανάλι.

Και δεν ειναι και άνθρωπος που θα άφηνε το "κρέμασμα" να περάσει στο ντούκου. Στο κλείσιμο της εκπομπής έστειλε φαρμακερό μήνυμα. «Όποιος δεν σας γουστάρει, έχω στο γραφείο μου, ξύδι βαλσάμικο που θα του το κάνω δώρο. Φιλιά σε όλους», είπε απευθυνόμενος και καλά στο πάνελ του. Το είπε, δηλαδή στο πάνελ, για να το ακούσει... κάποια άλλη.

Αλήθεια, μετά από αυτό το σκηνικό περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα την εξέλιξη στη σχέση Ελεονώρας - Μένιου!