Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την τηλεθέαση του Spata Live

12.01.2016
Φέτος για πρώτη φορά στην καριέρα της η Μαίρη Συνατσάκη δοκιμάζει τις δυνάμεις της μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην καθημερινή απογευματινή ζώνη με την εκπομπή «Spata Live» και με τον ανταγωνισμό ιδιαίτερα έντονο από τα άλλα κανάλια.

Σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως την εκπομπή την προετοίμαζε όλη η ομάδα ήδη από τα τέλη Αυγούστου και πως το βράδυ πριν την πρεμιέρα η ίδια κοιμήθηκε ελάχιστα.

Εξέφρασε την ικανοποίησή της πως στην παρούσα φάση το Spata Live είναι κατά 90% αυτό που είχαν στο μυαλό τους μαζί με τον Δημήτρη, αλλά και επειδή οι υπεύθυνοι του ANT1 τους δίνουν τον απαραίτητο χρόνο να χτίσουν μία νέα τηλεοπτική συνήθεια.

«Αυτή την στιγμή που μιλάμε νιώθουμε ότι όλοι εμείς στην εκπομπή, το κανάλι αλλά και οι άνθρωποι του έχουμε πέσει πάνω από αυτό το project για να το ενισχύσουμε από κάθε άποψη.

Προφανώς και δεν είμαι εγώ αυτή που παίρνει τις αποφάσεις και δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά δεν έχω κάποιο παράπονο από το κανάλι μου. Αρχίζουμε σιγά-σιγά να «χτίζουμε» μια συνήθεια για το τηλεοπτικό κοινό.

Στα 11 χρόνια που είμαι στην δουλειά έχω μάθει ότι η τηλεόραση είναι συνήθεια. Για πολλά χρόνια λοιπόν ο Ant1 δεν είχε ζωντανή εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη και αυτό προσπαθούμε τώρα να δημιουργήσουμε.

Αν μη τι άλλο για να κάνεις συνήθεια μια κατάσταση, πρέπει να της δώσεις χρόνο. Αυτό που σου λέω το γνωρίζουν καλά και οι ιθύνοντες του Ant1 και εύχομαι αυτό να είναι το δικό τους μενταλιτέ».

Πηγή: tvnea.com