Γιούλη Ηλιοπούλου: Όσα αποκάλυψε για την «κόντρα» με την Πάνια

12.01.2016
Τη δεκαετία του ’90 η εκπομπή «Λογοδοσμένοι» με τη Γιούλη Ηλιοπούλου τρέλαινε τα μηχανάκια της AGB και τα περιοδικά της εποχής ήθελαν την παρουσιάστρια να είναι στα μαχαίρια με την Αννίτα Πάνια που τότε παρουσίαζε το «Χρυσό Κουφέτο».

Σήμερα Τρίτη (12/01) η Ηλιοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Happy Day και μίλησε με τη Σταματίνα και την παρέα της για τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε, αλλά και για το ποια ήταν τελικά η αληθινή σχέση της με την αντίπαλο Αννίτα.

«Κάθισα μία σεζόν στο New channel και μετά έγινε μια μεταγραφή που εγώ δεν κουνήθηκα καθόλου για να γίνει αυτή η μεταγραφή.

Το κάνανε μόνα τους τα δύο κανάλια. Με κάλεσε τότε ο καναλάρχης, ο Φώτης Μανούσης και μου λέει ‘θέλω να σου ανακοινώσω κάτι. Ότι σε πούλησα σε ένα άλλο κανάλι’. Είχα και μία πρόταση από άλλο κανάλι, αλλά είχα συμβόλαιο και δεν μπορούσα να το σπάσω. Ήταν περίεργο και για εμένα. Έπαθα ένα σοκ.

Μετά πήγαμε στα γραφεία του τότε ΣΚΑΪ κι αργότερα ALPHA. Έκανα τις συναντήσεις μου με τους διευθυντές και φτιάξαμε ένα συμβόλαιο. Τελικά αν ήταν στο σύνολο 7 σεζόν, τις 6 έμεινα στον ΣΚΑΪ».

Με την Αννίτα ήταν τελικά φίλες ή εχθροί;

«Ήμασταν την ίδια ώρα στον αέρα, ήταν και το θέμα στον αέρα. Με την Αννίτα γνωριζόμασταν από πριν, ήμασταν φίλες πολύ. Κολλητές. Δεν το διασκεδάζαμε όλο αυτό που γινόταν.

Στο θέαμα αλλάζουν τα πράγματα. Συναντιέσαι με ανθρώπους, κάνεις παρέα, μετά το ξέρετε κι εσείς, πηγαίνεις κάπου αλλού, απομακρύνεσαι, ξανάρχεσαι κοντά, κάπως έτσι γίνεται».