Σκορδά: Αποκαλυπτική σε όλα στα ΟΛΑ! Δες και θα καταλάβεις [photos]

13.01.2016
Καλεσμένη στο ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη ήταν το βράδυ της Τρίτης (12/11) η Φαίη Σκορδά, στην πιο αποκαλυπτική και σέξι εμφάνιση της στην τιβί.

Ωστόσο, αποκαλυπτική δεν ήτο μόνο η εμφάνιση, αλλά και η ίδια η παρουσιάστρια η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις αγωγές που έχουν κάνει στο Γιώργο Λιάγκα, το πρόσφατο επεισόδιο της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «αέρα» του Πρωινού, αλλά και για το γάμο της. Και έκανε και μία αποκάλυψη.

Η Φαίη, παραδέχτηκε, ότι κοιμάται χώρια με το Λιάγκα, λόγω των παιδιών. Σου λέει, τη φωνάζουν τα μικρά να κοιμηθεί μαζί τους κι εκείνη πηγαίνει, αφήνοντας μόνο το σύζυγο.

«Μέσα στην ίδια νύχτα αλλάζω δύο άντρες. Ξεκινάω με έναν πιο μικρό, συνεχίζω με έναν μεγαλύτερο αλλά με τον πιο μεγάλο από όλους ανοίγω τα μάτια μου το πρωί» είπε χαμογελώντας. Αν και θεωρεί ότι πρόκειται για μια φάση των παιδιών της, που θα περάσει.

Άσε, που ο Λιάγκας ξυπνάει πρωί και όπως έκανε με μια χαρακτηριστική κίνηση ο Θέμος… «άστον αυτόν».

Για τις αγωγές που έχουν γίνει εναντίον του Γιώργου, η Φαίη ξεκαθάρισε πως εκείνη δεν έχει αναμειχθεί σε αυτό, λέγοντας πως ο Λιάγκας πάντα έτσι έλεγε τη γνώμη του.

“Για εμένα όταν υπάρχει θέμα υγείας ή που αφορά παιδιά είμαι απόλυτη και πρέπει να υπάρχει σεβασμό. Εκεί ο καθένας έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του με μια αγωγή. Για όλα τα άλλα είναι χαζά... Γίνονται παρεξηγήσεις, αλλά είναι πιο έντιμο να πάρεις ένα τηλέφωνο και να μιλήσεις με τον άλλον”, δήλωσε.

Για το περιστατικό με τον Αρναούτογλου, που συζητήθηκε έντονα, εξήγησε πώς είχαν τα πράγματα.

“Δεν μαλώσαμε, ήταν αληθινό εκείνη την ώρα. Είχε μέσα την πλάκα του, αλλά μέχρι εκεί. Ήταν επί προσωπικού και γι' αυτό απάντησα. Έλεγε πριν ότι δεν πρέπει να μας επηρεάζει η γνώμη της κυρίας Κατίνας, αλλά μετά έλεγε για τα blogs, ότι γίνεται αναπαραγωγή μεγάλη και ότι αυτό γίνεται μόνο στην Ελλάδα και υπερβολή... Και του λέω "άρα σε νοιάζει, σε ενδιαφέρει για να κάθεσαι να συζητάς όλο αυτό το θέμα". Και γύρισε και μου είπε ότι εγώ δε θέλω να σπάσω τα αβγά με κανέναν και πάντα βρίσκω έναν καλό λόγο και δεν λέω ποτέ κακό για κανέναν”.