Νίκος Παπαδάκης για Καινούργιου: «Από τότε το προσπαθούσε» [vds]

13.01.2016
Καλεσμένος στο Happy Day ήταν ο Νίκος Παπαδάκης και μεταξύ άλλων συζήτησε με τη Σταματίνα και την παρέα της για τον Όμορφος κόσμο το πρωί που είχε παρουσιάσει τη σεζόν 2009-2010 έχοντας στο πλάι του τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δούκισσα Νομικού και τη Μαρία Αραμπατζή.

Ο Παπαδάκης δήλωσε πως φαινόταν από τότε ότι η Κατερίνα Καινούργιου να πάει μπροστά και να γίνει κεντρική παρουσιάστρια.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνει ο καθένας. Τώρα το βλέπουμε, κατόπιν εορτής, πώς προχώρησε κάποιος. Τότε δεν μπορείς να ξέρεις, αλλά το ότι η Κατερίνα ήταν ένας άνθρωπος και είναι ακόμα, που ήθελε, το προσπαθούσε αυτό φαινόταν. Απίστευτα εργασιομανής! Το ήθελε πάρα πολύ.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Δούκισσα και στον Δημήτρη, ενώ στην ερώτηση για το τι έφταιξε και η εκπομπή δεν πήγε τόσο καλά, ο Νίκος Παπαδάκης απάντησε:

«Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε. Καταρχήν ήταν μία χρόνια. Κάποιοι είπαν ότι θα ήταν καλό να πήγαινε και δεύτερη και να είχαμε ξεπεράσει κάποια θέματα. Δεν μπορείς να ξέρεις.»