Έκραξαν τον Γρηγόρη στα «Καλημερούδια» για το gay φιλί στη Βουλή [vds]

15.01.2016
Καλεσμένος στο «2night show» του Αρναούτογλου ήταν ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στο σύμφωνο συμβίωσης και στα gay φιλιά που έδωσαν στη Βουλή gay άντρες και γυναίκες όταν υπερψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης.

Ο Αρναούτογλου εξέφρασε την αντίθεσή του στα φιλιά όχι επειδή ήταν ομοφυλοφιλικά, αλλά λόγω του χώρου κι είπε χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ ότι είναι ένας χώρος που δεν θα γουστάριζα να βλέπω κανέναν να φιλιέται. Τώρα θα μου πεις, αυτό τους πείραξε και τους πίκρανε; Έχουν κάνει αυτό το χώρο, έχουν δει τα αίσχη, κλεψιές, ρεμούλες, έφεραν μια χώρα στην καταστροφή, σε πείραξε ένα φιλί;».

Τα όσα είπε ο Γρηγόρης σχολίασαν στα «Καλημερούδια» με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο να σχολιάζει:

«Χειροκροτώ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου γιατί έδωσε μαθήματα πως μπορείς να είσαι και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα. Επειδή η κοινωνία πλέον έχει ωριμάσει κι αποδέχεται τους gay και το σύμφωνο συμβίωσης, είμαστε και gay friendly, αλλά από την άλλη να εκφράζουμε και την ρατσιστική άποψη του μέσου Ελληνάρα που λέει: "Ε όχι και να τους βλέπω να φιλιούνται στη Βουλή"!».

Το λόγο πήρε και η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία συμφώνησε λέγοντας:

«Έδωσε μαθήματα δημοσιογραφίας, γιατί έτσι πρέπει οι δημοσιογράφοι, να ρωτάνε και να απαντάνε ταυτόχρονα. Δε χρειάζεται καλεσμένους γιατί ο Γρηγόρης μπορεί κάλλιστα να ρωτάει, να απαντάει, να κάνει τον δημοσιογράφο, τον συνεντευξιαζόμενο. Είμαστε και τα δύο για να μη χαλάσουμε την καρδιά του καλεσμένου».