Τηλεοπτική «βόμβα» με Μελέτη - Το νέο της επαγγελματικό βήμα!

18.01.2016
Με μία εβδομάδα καθυστέρηση κι αφού είχε «κρεμάσει» on air τον Μένιο Φουρθιώτη, η Ελεονώρα Μελέτη πήγε στην εκπομπή του, «Αποκαλυπτικά». Και μάλιστα, με μπόλικη δόση χιούμορ και κρατώντας ένα εξώδικο στα χέρια της, η παρουσιάστρια, μαζί και ο Μένιος, θέλησαν να διακωμωδήσουν την όλη κατάσταση και να κλείσουν έτσι τα στόματα εκείνων που επιμένουν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους.

Πέρα, όμως, από την πλάκα και τη μπόλικη δόση αγάπης, η εμφάνιση της Ελεονώρας στο πλατό του Φουρθιώτη είχε και είδηση!

Η Μελέτη, λοιπόν, όχι μόνο δε φεύγει από το Epsilon, όπως ακουγόταν έντονα, αλλά παραμένει στο κανάλι και μάλιστα με ενισχυμένο ρόλο! Θα παρουσιάζει σύντομα καθημερινή εκπομπή! Ω ναι. Κι έτσι, όπως τα βάλαμε κάτω, στο πρόγραμμα του Epsilon υπάρχει κενό στη ζώνη 10 με 1 το πρωί! Άρα, η Μελέτη δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη ζώνη αυτή, απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο πρότζεκτ δεν έδωσαν, αλλά λογικά θα υπάρχουν νεότερα μέσα στην εβδομάδα. Όσο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν σε προχωρημένες συζητήσεις με το ΣΚΑΙ, η παρουσιάστρια τα διέψευσε κατηγορηματικά.