Κίφερ Σάδερλαντ τέλος! Το «24» επιστρέφει με νέο πρωταγωνιστή

18.01.2016
Τα reboot είναι της μόδας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όπου τα δίκτυα δείχνουν να προτιμούν να ρίχνουν τα χρήματά τους σε σίγουρα πράγματα κι όχι να πειραματίζονται και πολύ.

Το 24 είναι μία ακόμα σειρά που θα επιστρέψει στην τηλεόραση με νέα επεισόδια, αλλά αυτή τη φορά θα έχει καινούριο πρωταγωνιστή, μικρότερης ηλικίας και καστ.

Αν και το Fox ήθελε τον Κίφερ Σάδερλαντ, ο ηθοποιός έχει δηλώσει μετά την πρόσφατη αναβίωση της σειράς το 2014, το «24: Live another Day» πως δε θέλει να ξαναπαίξει -τουλάχιστον προς το παρόν- τον Ρικ Μπάουερ, οπότε το δίκτυο αναζήτησε άλλες λύσεις και τις βρήκε.

Ο νέος πρωταγωνιστής θα είναι στρατιώτης αφροαμερικανικής ή λατινικής καταγωγής, ώστε να μη θυμίζει καθόλου τον μέχρι τώρα πρωταγωνιστή κι ο οποίος επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον πόλεμο, αλλά οι ανοικτοί λογαριασμοί του τον καταδιώκουν και εκεί.

Όλα τα στοιχεία της αφήγησης που διέθετε το αρχικό «24» θα τα βρούμε και στο reboot, του οποίου ο πιλότος θα γυριστεί τώρα την άνοιξη και προβλέπεται να είναι αρχικά μίνι σειρά με προοπτική να πάρει πράσινο φως για ολοκληρωμένη σεζόν εάν το τηλεοπτικό κοινό ανταποκριθεί.