Έξω φρενών η Ηλιάκη απειλεί να χαστουκίσει δημοσιογράφο του Πρωινού!

19.01.2016
Ένα βίντεο με δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου στην κάμερα του Πρωινού, στάθηκε αφορμή για να γίνουν "μπουρλότο" πρωινιάτικα στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Η δημοσιογράφος της εκπομπής που πήρε τη μίνι συνέντευξη στην Κοκκίνου, μεταξύ άλλων, τη ρώτησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μπόγρη και αν η απόσταση - εκείνος αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Ισπανίας - τούς δημιουργεί πρόβλημα.

Η Κοκκίνου έδειξε μια να δυσανασχετεί κάπως με την ερώτηση, αλλά με ευγενικό τρόπο, απάντησε στη δημοσιογράφο. Την ίδια ευγένεια, όμως, δεν έδειξε αμέσως μετά η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έξω φρενών, απείλησε να χαστουκίσει τη συνάδελφό της στην εκπομπή.

«Αν ακούσω άλλη μία ερώτηση στην Κοκκίνου για την απόσταση, θα χαστουκίσω τη δημοσιογράφο! Βαρέθηκα να την ρωτάνε για την απόσταση», είπε η Ηλιάκη σε έξαλλη κατάσταση.

Και μπορεί οι υπόλοιποι να μη σχολίασαν τον αγενή τρόπο της Ηλιάκη, όμως, η Σάσα Σταμάτ φρόντισε να της δώσει πληρωμένη απάντηση.

«Θες εσύ να βγαίνεις να ρωτάς κάτι καλύτερο;», τη ρώτησε με σαφείς αιχμές, αφού η Ηλιάκη ουδέποτε έχει βγει έξω για δηλώσεις!