Ο Λιάγκας αποκάλυψε τον επιχειρηματία που έκανε πρόταση γάμου στην Παππά!

20.01.2016
Πριν λίγες μέρες, η Χριστίνα Παππά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανέβασε μια φωτογραφία με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Και είχε συνοδεύσει την επίμαχη φωτογραφία με το σχόλιο: «Να πω το Ναι;».

Η πρόταση γάμου, που αποκάλυψε η ηθοποιός, προκάλεσε αίσθηση, με την Παππά να επανέρχεται και με δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού, εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.


«Έγινε πρόταση γάμου, αλλά κακώς την ανέβασα. Δεν το κράτησα το μονόπετρο γιατί δεν γίνεται να κρατήσεις κάτι τόσο ακριβό από τη στιγμή που δεν πρόκειται να κρατήσει μια σχέση. Ήταν λάθος που ανέβασα τη φωτογραφία και ζητάω συγγνώμη. Η πρόταση ήταν από πρώην», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Αλλά τι ήταν να ακούσει τις δηλώσεις της ηθοποιού ο Γιώργος Λιάγκας; Έγινε έξαλλος. Και το ξέσπασμα του δεν άργησε να έρθει.

«Θεωρώ γελοίο όταν δεν έχεις σχέση με μια κοπέλα, να της δώσεις μονόπετρο και να κάνεις πρόταση γάμου. Είναι ηλίθιος γιατί είναι ερωτευμένος με μία γυναίκα που τον έχει χωρίσει, άρα είναι βλαξ», είπε για ον πρώην σύντροφο της Παππά, που έκανε την πρόταση, αλλά “έφαγε” χυλόπιτα!


Στο Πρωινό ακολούθησε ένας κακός χαμός, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Και τσουπ, εκεί ήρθε η αποκάλυψη του Λιάγκα για την ταυτότητα του πρώην, που έκανε την πρόταση.

«Εδώ ο Καβατζίκης δε μας λέει ότι το παιδί αυτό είναι ο γιος του Καραμολέγκου που έχει τα ψωμιά! Δεν λέτε αλήθειες εδώ μέσα! Ο Καβατζίκης δε λέει ότι είναι ο γιος του Καραμολέγκου με τα ψωμιά», είπε. Και ο χαμός συνεχίστηκε.