Έξαλλη η Σπυροπούλου με Παπανώτα on air: "Να ανακαλέσεις τώρα"!

23.01.2016
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου, "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" ήταν το πρωί του Σαββάτου (23/1) ο Δημήτρης Παπανώτας. Και με μία ατάκα του κατάφερε να κάνει έξαλλη την παρουσίαστρια, ενώ στο πρόσωπο του είδαμε τον τρόμο ζωγραφισμένο. Μιλάμε για απίστευτο σκηνικό.

Η κουβέντα είχε πάει στα σχόλια που κάνει ο Παπανώτας όλα αυτά τα χρόνια σε πρόσωπα της showbiz και αν έχουν ενχληθεί κάποια από αυτά, ώστε να πάει η υπόθεση δικαστικώς. Τότε, εκείνος αυθόρμητα πάνω στο λόγο εκτόξευσε την ατάκα ότι «οι αγωγές και οι μηνύσεις είναι της μόδας», με αποτέλεσμα να βγάλει τη Σπυροπούλου από τα ρούχα της. Γιατί βλέπεις, η Κων/να είναι στα δικαστήρια με τον Γιώργο Λιάγκα, και την αγωγή που του έκανε πέρυσι.

«Αυτό δεν είναι ωραίο που το λες, δεν είναι τίποτα της μόδας, δεν είναι ωραίο αυτό που λες. Όταν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται… Όχι, να ανακαλέσεις, δεν είναι της μόδας! Γιατί τους παίρνει η μπάλα όλους. Δεν είναι ωραίο αυτό που λες. Δεν μου αρέσει να γενικεύουμε κάποια πράγματα. Όπως γνωρίζει πολύς κόσμος, έχω κι εγώ σε εκκρεμότητα μια τέτοια κατάσταση και δεν θέλω να ερμηνευθεί ότι είναι της μόδας και το κάνω έτσι…», είπε φανερά εκνευρισμένη.

Αλλά ο Παπανώτας στην προσπάθεια του να τα "μαζέψει", αναφέρθηκε στην άκαρπη πρόσφατη συνάντηση που είχε η Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, την έκανε πιο εξάλλη.

«Δεν θα ήθελα να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία» είπε και άλλαξε αμέσως θέμα.