Νικολούλη: Ρεκόρ τηλεθέασης με τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο!

25.01.2016
Το απόλυτο came back έκανε την περασμένη Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη, η οποία επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες, μετά από την ανάπαυλα των εορτών.

Και η επιστροφή της δημοσιογράφου, καθήλωσε στην κυριολεξία το κοινό, αφού η εκπομπή ασχολήθηκε αποκλειστικά με τις δύο υποθέσεις, που συγκλονίζουν το Πανελλήνιο τις τελευταίες μέρες.


Η Νικολούλη, ασχολήθηκε με τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου, στην Κοζάνη φέρνοντας στη δημοσιότητα συγκλονιστικές αποκαλύψεις, αλλά και με την απαγωγή του 4χρονου Φοίβου από τον πατέρα του, ο οποίος μικρούλης – ευτυχώς - βρέθηκε την Κυριακή (24/1) και επέστρεψε στο σπίτι του


Οι δύο υποθέσεις “χτύπησαν” κόκκινο και το "Φως στο τούνελ" σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης, καταγράφοντας τα μεγαλύτερα νούμερα, τα τελευταία 4 χρόνια.


Συγκεκριμένα, η εκπομπή στα δυναμικά κοινά έκανε 36,5% και στο γενικό σύνολο 35,9% ενώ σε τέταρτο άγγιξε ακόμα και το 47%. Και να σκεφτείς ότι προβάλλεται πολύ βραδινές ώρες.


Ωστόσο, τα θέματα με τα οποία καταπιάστηκε είχαν μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ στην υπόθεση της δολοφονίας του νεαρού Πολύζου, η Νικολούλη ερευνούσε προσωπικά την υπόθεση, εδώ και 5 χρόνια, και παρ'ολες τις δυσκολίες, δικαιώθηκε για τις αρχικές της υποψίες για τον/τους δολοφόνους του Κωστή. Μάλιστα, την ερχόμενη Παρασκευή, θα αποκαλύψει νέα συνταρακτικά στοιχεία για την υπόθεση, που θα προκαλέσουν αίσθηση.