Ιδού η πρώτη φωτογραφία από το ριγιούνιον των Friends -Και έχουν... παρέα

25.01.2016
Το πολυαναμενόμενο ριγιούνιον για τα "Φιλαράκια" ήρθε μόνο που οι διάσημοι πρωταγωνιστές είχαν παρέα και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσα.

Η φωτογραφία που κάνει αυτή την ώρα τον γύρο των social media είναι πραγματικά ιστορική. Χθες το βράδυ, τα "Φιλαράκια" συνάντησαν το "Big Bang Theory" και ο φακός κατέγραψε τη στιγμή.

Ιδού λοιπόν το ντοκουμέντο.

Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλαν, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κομ και Λίζα Κούντροου από τα Φιλαράκια, Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Σάιμον Μάξουελ Χέλμπεργκ και Κάιλι Κουόκο από το "The Big Bang Theory"

Η φωτογραφία "ανέβηκε" με... διπλό χτύπημα. Στον λογαριασμό του σκηνοθέτη Νόρμαν Κουκ όπου κέρδισε 5 ώρες μετά την ανάρτησή του 127.000 Likeκαι 6.000 σχόλια αλλά και στον λογαριασμό της Κέλι Κουόκο όπου καταγράφουμε αυτή τη στιγμή 46.000 Like και 1.500 σχόλια.

Απουσίες καταγράφηκαν και από τα δυο στρατόπεδα. Ο "Τσάντλερ" Μάθιου Πέρι δεν έδωσε το "παρών" από τα Φιλαράκια και από το Big Bang Theory δεν είδαμε τους Μαγίμ Μπιαλίκ, Κούναλ Ναγιάρ και Μελίσα Ράουτς.

Τα δυο καστ πρόκειται να συναντηθούν για ένα επεισόδιο που θα προβληθεί στις 21 Φεβρουαρίου προς τιμή του διάσημου τηλεοπτικού σκηνοθέτη Τζέιμς Μπάροους (James Burrrows), ο οποίος μόλις "υπέγραψε" το 1000στό του επεισόδιο στην τηλεόραση.

Στο ίδιο επεισόδιο θα δούμε τους πρωταγωνιστές των "Taxi", "Cheers", "Frasier" και "Will & Grace", αλλά και των πιο καινούριων "Big Bang Theory" και "Mike & Molly".

Ανυπομονούμε..

Όσο για τα διάσημα Φιλαράκια; Παρά την αρχική χαρά για το πολυαναμενόμενο ριγιούνιον, η είδηση είναι πως αυτό δεν θα είναι ολοκληρωμένο καθώς ο Μάθιου Πέρι δήλωσε αδυναμία να παραβρεθεί..

Έστω...

Όσο για το πώς έχει φερθεί ο χρόνος στους αγαπημένους πρωταγωνιστές. Ιδού τρεις φωτογραφίες που μιλούν μόνες τους.

Το καστ το 1994, όταν προβλήθηκε η πρώτη σεζόν του σόου, το 2004, όταν προβλήθηκε η 10η και τελευταία σεζόν του και σήμερα, 2016.