Τρέλανε μας Λιάγκα: Ο αδελφός της Σκορδά πιο ωραίος από της Ελένης; [photos]

25.01.2016
Πανικός επικράτησε για ακόμα μία φορά στο πλατό του Πρωινού και αφορμή για να “ανάψουν” τα αίματα, ήταν ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη. Ο Θοδωρής Μισόκαλος βρέθηκε στην εκδήλωση Yes I Do bridal catwalk, όπου συμμετείχε η σύντροφός του, Αντωνία Καλλιμούκου.

Τα φλας άστραψαν και “βρόντηξαν” στη θέα του νεόκοπου ζεύγους και η σχέση τους μονοπώλησε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, που βρέθηκαν εκεί. Σχετικό βίντεο έπαιξε και στο Πρωινό, με το Λιάγκα να βγαίνει από τα ρούχα του.


Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε για ποιο λόγο αποτελεί θέμα ο αδελφός μίας μεγάλης σταρ, όπως της Μενεγάκη.


«Για ποιο λόγο ο αδερφός μιας μεγάλης σταρ, ακόμα και αν είναι η Μενεγάκη, ο Μισόκαλος να μας ενδιαφέρει με ποια τα έχει ο Μισόκαλος” αναρωτήθηκε φανερά εκνευρισμένος, όσο οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να του εξηγήσουν ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε θέματα, ενώ η σχέση του με την Καλλιμούκου είναι ένα λόγος παραπάνω για να ασχολούνται μαζί του.


Αυτό έκανε περισσότερο έξαλλο το Λιάγκα, γιατί σου λέει η Καλλιμούκου δεν είναι και η... Αμπρόσιο για να ασχολούμαστε μαζί της! Ωστόσο, έδωσε ρέστα όταν αναφέρθηκε στον αδελφό της Φαίης Σκορδά και γιατί δεν ασχολείται ο Τύπος με τον κουνιάδο του.

“ Να βάλουμε δηλαδή και ένα section τώρα, ο αδερφός της Φαίης με ποια νοσοκόμα τα έχει στη Θεσσαλονίκη, επειδή είναι γιατρός Ο αδερφός της Φαίης είναι πιο ωραίος από τον Μισόκαλο” είπε και μάς έστειλε.


Είναι ο αδελφός της Φαίης, Νότης πιο ωραίος από τον αδελφό της Ελένης; Επειδή, εμείς είμαστε δίκαιοι άνθρωποι, σας παραθέτουμε φωτογραφίες των δύο brothers και τα συμπεράσματα δικά σας!

Η Ελένη Μενεγάκη με τον αδελφό της, Θοδωρή Μισόκαλο

Η Φαίη Σκορδά με τον αδελφό της, Νότη