Λιάγκας: Τα αινιγματικά σχόλια για τον "κάτι σαν γάμο" του Μπογδάνου!

29.02.2016
Τη συνέντευξη του Κων/νου Μπογδάνου στο Πρώτο Θέμα και τις αναφορές του στον γάμο του με την Τζίνα Μοσχολιού, σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας (29/2) στο Πρωινό.

Μάλιστα, η ατάκα του δημοσιογράφου ότι έκανε κάτι σαν... γάμο, ήταν αυτή που σχολιάστηκε περισσοτερο, αν και ο Γιώργος Λιάγκας τα έκανε με έναν αινιγματικό τρόπο.

«Δεν έκανα γάμο με την κυριολεξία του όρου. Έκανα κάτι σαν γάμο. Παντρεύτηκα για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι εξέλιπαν νωρίς στην πορεία αυτής της συμβίωσης, αλλά δεν έχω προλάβει να ζήσω γάμο», δήλωσε ο Μπογδάνος, αφήνοντας για άλλη μία φορά υπονοούμενα για το σύντομο γάμο του.

Ωστόσο, ποια ήταν τα αινιγματικά σχόλια του Λιάγκα;

«Εγώ κατάλαβα τι εννοεί αλλά δε μπορώ να το πω. Λέει ότι κάτι συνέβη που νομίζαν όλοι ότι συμβαίνει και όταν κατάλαβαν ότι αυτό δεν συμβαίνει... Το έχει πει και σε μας, αλλά είναι λεπτό θέμα, οικογενειακό», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Λίγο παρακάτω, πάντως, αναφώνισε ένα.... "Ωχ Θεέ μου", όταν άκουσε τη δήλωση του Μπογδάνου ότι είναι... ψώνιο και πσιτεύει πολύ στον εαυτό του!

«Ωχ Θεέ μου! Σε τι χώρα ζούμε; Και δεν μπορούμε να ανοίξουμε και το στόμα μας πια», είπε ο Λιαγκας. Και περισσότερη εντύπωση μάς έκανε η τελευταία του δήλωση ότι πια δε μπορούν να ανοίξουν το στόμα τους; Τι εννοεί, άραγε ο ποιητής;