Παίκτρια του "Your Face": «Η Ματθίλδη έπρεπε να είναι κριτής»

06.05.2016
Ο τρίτος κύκλος του "Your Face sounds familiar" δείχνει να έχει κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού εάν κρίνουμε από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώει το σόου του ANT1 κάθε Κυριακή.

Από τους παίκτες αυτή που έχει κλέψει την παράσταση είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα ειδικά χάρη στην απίστευτη μεταμφίεσή της σε Ρένα Βλαχοπούλου.

Σε συνέντευξή της στο 7 ΜΕΡΕΣ ΤV συμπαίκτριά της δήλωσε πως κανονικά η Ματθίλδη θα έπρεπε να είναι στην κριτική επιτροπή αφού οι μεταμφιεσεις είναι η δουλειά της εδώ και χρόνια.

Ποιά το είπε; H Aποστολία Ζώη, η οποία όταν ερωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με μία μεταμόρφωση της Ματθίλδης Μαγγίρα σε Βλαχοπούλου την υπερασπίστηκε δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω παρακολουθήσει τι ακούστηκε, αλλά θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό ένας άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά και ουσιαστικά ασχολείται με προσωπικότητες άλλων ανθρώπων, να έχει υποδυθεί κατά καιρούς πολλούς από τους χαρακτήρες που καλούμαστε και τώρα να υποδυθούμε. Είναι το υλικό του, δεν το βρίσκω παράλογο. Εγώ προσωπικά τη Ματθίλδη θα την ήθελα στην κριτική επιτροπή. Εκεί είναι η θέση της για μένα, γιατί είναι δασκάλα σε αυτό που κάνει».