Όλη η αλήθεια! Γιατί η Μενεγάκη δε δοκιμάστηκε ποτέ σε άλλη εκπομπή [vds]

05.07.2016
Η «Ελένη» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν και φέτος περισσότερο από ποτέ η παρουσιάστρια άκουσε πολλά αρνητικά σχόλια ότι το παράκανε με το τηλεμάρκετινγκ που έπιανε μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού της χρόνου.

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, "Με το Καλημέρα" ο Γρηγόρης Μελάς κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την εκπομπή όσο και την ίδια την παρουσιάστρια που εξακολουθεί τόσα χρόνια μετά να είναι η αγαπημένη του κοινού.

Όσον αφορά την εκπομπή δήλωσε:

«Ένα απίστευτο τηλεμάρκετινγκ είναι η εκπομπή της Ελένης. Απίστευτο! Δεν έχω άποψη γι’ αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να έχει άποψη το ΕΣΡ. Είναι ένα είδος εκπομπής που εμένα δεν μου λέει τίποτα πια. Τίποτα. Σέβομαι αυτούς που το βλέπουν. Αυτούς που το βλέπουν για να ψωνίσουν, αυτούς που το βλέπουν για να κερδίσουν τα δώρα. Σαν εκπομπή αναμφισβήτητα δεν έχει να προσφέρει πολλά στον τηλεθεατή».

Για την ίδια την παρουσιάστρια δε τόνισε:

«Η Ελένη είναι brand name. Η Ελένη αυτή τη στιγμή και σουβλατζίδικο να άνοιγε, θα τρελαινόμασταν στην πίτα και στον γύρο. Πουλάει. Το ξέρει, το εκμεταλλεύεται. Καλά, κακά; Και στις αποφάσεις της στα επαγγελματικά. Πουλάει.»

Τέλος, σε ερώτηση εάν θα ήθελε να τη δει σε κάτι άλλο, είπε πως μάλλον ούτε η ίδια δε θέλει να δει τον εαυτό της σε κάτι άλλο ούτε ήθελε ποτέ αφού στο παρελθόν είχε αρνηθεί πολλές φορές προτάσεις για βραδινά σόου.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά:

«Είχε αποφασίσει να βγάλει χρήματα. Σεβαστό. Και δεν το κάνει με ανήθικο τρόπο. Το κάνει πουλώντας τη δουλειά της, δικαίωμά της.»