Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Η θεωρία για το Sex And The City που γκρεμίζει το σύμπαν όλο

07.10.2016
Πρόκειται για μια είδηση που αφορά στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Προσοχή όμως! Εσείς οι φανατικοί θαυμαστές της, τη διαβάζετε με δική σας ευθύνη!

Καλεσμένη στη εκπομπή του Chris Hardwick στο Nerdist ήταν πρόσφατα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ανάμεσα στα όσα κλήθηκε να συζητήσει, ήταν, φυσικά και το "Sex And The City".

Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της θρυλικής -πια- Κάρι Μπράντσο στη σειρά και στις ταινίες ξεστόμισε μια θεωρία που για μερικούς είναι "για τα πουλιά'. Για άλλους όμως, όχι. Όπως και να έχει, πρόκειται για μια θεωρία που "κλονίζει τον θεμέλιο λίθο της σειράς αυτής" -έτσι επικοινωνήθηκε από φανατικούς θαυμαστές και ίσως όχι άδικα...

"Συχνά αναρωτιόμουν αν η Σαμάνθα, η Σάρλοτ και η Μιράντα ήταν αληθινές. Αν υήρξαν στην πραγματικότητα και όχι απλά στη στήλη της Κάρι. Πρόκειται για κάποιους τόσο τέλεια αρχετυπικούς χαρακτήρες... Έτσι, γράφεις μια στήλη για την πολτική του σεξ, για τον άντρα και τη γυναίκα, επιλέγεις τους διάφορους τύπους. Και μετά τους περιπλέκεις περισσότερο όπως ο κάθε καλός συγγραφέας θα έκανε. Έτσι δεν είμαι απόλυτα σίγουρη ότι είναι αληθινές"

Είναι δυνατον; Τι μας έκανες βρε Σάρα μου; Δημιιούργηα της φαντασίας της Κάρι τα υπόλοιπα κορίτσια;;; Βρε λες;;;