«Η βασίλισσα Ελένη γύρισε κουρασμένη... Μήπως περνάμε στην εποχή της Φαίης;»

10.10.2016
Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη, αλλά η τηλεθέαση της πρώτης εκπομπής, όπως και των εκπομπών της υπόλοιπης εβδομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη και κινήθηκε σταθερά μεν σε πιο χαμηλά από το συνηθισμένο δε επίπεδα.

Στη στήλη της στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου χαρακτήρισε την πρώτη εκπομπή ως «πρεμιέρα στον αυτόματο», ενώ χαρακτηρίζει την «βασίλισσα» κουρασμένη και τη συγκρίνει με την Ρούλα όταν είχε αρχίσει να «κουράζει» τοτ ηελοπτικό κοινό.

«Εφιάλτης στον δρόμο με τις τηλεθεάσεις ήταν η φετινή πρεμιέρα για την Ελένη Μενεγάκη, μια και το καλωσόρισμα που της επιφύλαξαν οι τηλεθεατές ήταν στην καλύτερη περίπτωση... χλιαρό.

Οπως ήταν και η πρεμιέρα της «βασίλισσας», η οποία είδε ξαφνικά τη λάμψη από το στέμμα της να θολώνει και το... φουρό της να τσαλακώνεται. Η Ελένη επέστρεψε προσφέροντάς μας μια πρεμιέρα στον αυτόματο. Και η ίδια η Ελένη ήταν αδιάφορη να πω; Βαριεστημένη να πω; Κολλημένη στα ίδια και τα ίδια... Απορώ, αυτή η οσμή της... ναφθαλίνης δεν της έχει προκαλέσει τηλεοπτική ασφυξία;

Σαχλά και άστοχα σχόλια για να τα έχουμε με όλους καλά, έρευνες άγνωστης προέλευσης που κουβαλούν συμπυκνωμένη όλη τη βλακεία του κόσμου, τα ίδια νάζια στη μαγειρική και όλα αυτά μαζί συνοδευμένα από το non-stop τηλεμάρκετινγκ της παρουσιάστριας.

Η μόνη ευχάριστη στιγμή ήταν η κουβέντα της «βασίλισσας» με το ζεύγος Καρύδη- Αθερίδη. Αλήθεια, μήπως έφτασε η ώρα της... εκθρόνισης και δεν το έχει καταλάβει; Κάπως έτσι το έπαθε και η Ρούλα τότε, όταν η απογειωτική πορεία της Ελένης έπαιρνε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μήπως περνάμε στην εποχή της Φαίης Σκορδά ή κάποιας άλλης που θα βγάλει το νέο τηλεοπτικό τοπίο;»