Συνεχίζει σταθερά πρώτο στην τηλεθέαση το Mega [αναλυτικά νούμερα]

12.10.2016
Τι και αν δεν προβάλλονται πλέον δελτία ειδήσεων και ζωντανό πρόγραμμα... Τι και αν τις σειρές του τις έχουμε δει όλα τα προηγούμενα χρόνια ξανά και ξανά σε επανάληψη...

Το Mega συνεχίζει να συγκεντρώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης παρά το γεγονός ότι πλέον όλοι οι υπόλοιποι σταθμοί έχουν μπει στη μάχη της τηλεθέασης με φουλ νέο πρόγραμμα, στο δε νεανικό κοινό 15-44 ετών χτυπάει πρωτιές.

Όλο το μήνα Σεπτέμβριο το Mega κέρδισε την πρώτη θέση στην τηλεθέαση στο νεανικό κοινό αφήνοντας πίσω του Alpha, ANT1, Star, ΣΚΑΪ, ενώ και χθες Τρίτη 11 Οκτωβρίου ο σταθμός συγκέντρωσε στη συγκεκριμένη κατηγορία κοινού μέσο όρο 20,7%.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Alpha με 15,6%, δηλαδή 5 μονάδες διαφορά, τρίτος ο ANT1 με 13,7%, ενώ ΣΚΑΪ και Star δεν ξεπέρασαν το 10%.

Τέλος, να σημειώσουμε πως στο ημερήσιο τηλεβαρόμετρο το Mega «τρύπωσε» στην 4η θέση χάρη στην επανάληψη του «Πενήντα Πενήντα» στην prime time με 18,8% στο γενικό σύνολο, μιας σειράς που είναι αισίως μίας δεκαετίας.

Την ίδια ώρα Alpha και ANT1 κέρδισαν θέσεις στο Τοπ-3 της ημέρας με νέα επεισόδια από σειρές που αποτελούν το βαρύ τους πυροβολικό, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Μπρούσκο» και «Δίδυμα Φεγγάρια».