Ανατροπή! Σπυροπούλου, Γερμανού, Μπαλατσινού: Ποια ήρθε πρώτη με νούμερα- έκπληξη!

24.10.2016
Από την πρώτη στιγμή που είδαμε ότι στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα διασταύρωναν τα ξίφη τους οι πάλαι ποτέ συνεργάτιδες Ναταλία Γερμανού και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, έχοντας απέναντί τους την Τζένη Μπαλατσινού, το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα έχει ενδιαφέρον η συγκεκριμένη τηλεοπτική αναμέτρηση.

Τώρα που οι εκπομπές βρίσκονται ήδη στον αέρα για μερικές εβδομάδες, τα νούμερα τηλεθέασης παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μέχρι στιγμής κινούνται σε μάλλον χαμηλότερο από το αναμενόμενο επίπεδα, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου έγινε και η ανατροπή και στο ποια πήρε την πρωτιά.

Το ραβασάκι της Nielsen θα φέρει χαμόγελο στα χείλη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αφού ήρθε πρώτη μεταξύ των τριών με 11% στο γενικό σύνολο, ενώ η Γερμανού κι η Μπαλατσινού συγκέντρωσαν 9,9% και 8,1% αντίστοιχα.

Στο νεανικό κοινό πάλι το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» ήρθε πάλι πρώτο με νούμερα καλύτερα από ποτέ στην πορεία της παρουσιάστριας του Alpha και συγκεκριμένα 17,2%. Σε τέταρτο δε χτύπησε και 20,7%!

Δεύτερο ήρθε το «Jenny Jenny» με 8,6% και τρίτο σε απόσταση αναπνοής το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με 8,5%.