Αμηχανία στο Πρωινό: Η ερώτηση της Σκορδά που πάγωσε τον Φιλιππίδη!

27.10.2016
Καλεσμένος ήταν σήμερα στο Πρωινό ο Πέτρος Φιλιππίδης και κυριολεκτικά στο τέλος της συνέντευξης στη Φαίη έγινε η στραβή εξ αιτίας μιας ερώτησης που του έκανε η παρουσιάστρια.

Ο ηθοποιός πάγωσε κι έχασε τα λόγια του, η Φαίη που μάλλον δεν περίμενε τέτοια αντίδραση πάγωσε και εκείνη με τη σειρά της, ακολούθησαν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας και τελικά, η Σκορδά προσπάθησε να το «μαζέψει» αλλάζοντας θέμα.

Ιδού και ποια ήταν η επίμαχη ερώτηση... «Να ρωτήσω κάτι τελευταίο; Αν θέλεις να πεις κάτι, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Με τον Μπακαλόγατο κάτι έχει γίνει;»

Ο Φιλιππίδης απάντησε με ερώτηση, «Τι έχει γίνει με τον Μπακαλόγατο;» για να πάρει τελικά απάντησε από τη Σκορδά, «Τίποτα εντάξει άσ΄ το».

Ο ηθοποιός θέλοντας να κάνουν έναν καλύτερο επίλογο συμπλήρωσε «Ταράχτηκα. Επιτυχία έχει γίνει».

Να αναφέρουμε πως η ερώτηση της Φαίης δεν ήρθε από το πουθενά αφού δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών ήθελε τη σύζυγο του αειμνήστου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μουζάκη, ο οποίος είχε γράψει τη μουσική στην ταινία και στο θέατρο το 1963, να κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δεν πήρε ποτέ πνευματικά δικαιώματα από τη μουσική της θεατρικής παράστασης και το θέμα να παίρνει το δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες.