Rising Star: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ANT1 & ποιοι είναι οι 4 κριτές

02.11.2016
Στον ΣΚΑΪ ετοιμάζουν πυρετωδώς το The Voice, αλλά και στον ΑΝΤ1, την προηγούμενη τηλεοπτική στέγη του εν λόγω τάλεντ σόου, δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια αφολυ ετοιμάζουν το Rising Star.

Μάλιστα, ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση χάρη στην οποία μαθαίνουμε και πότε θα κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας, αλλά και τους τέσσερις κριτές με ένα από τα ονόματα να αποτελεί έκπληξη αφού είχε δηλώσει πως φέτος δε θα είναι στην τηλεόραση.

Το Rising Star λοιπόν θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο και παρουσιαστής θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας, κάτι που το γνωρίζαμε ήδη.

Κριτές θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Χρήστος Μάστορας (Frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) και ο Αντώνης Ρέμος που είναι ο κριτής- έκπληξη που αναφέραμε παραπάνω.

Και επειδή ανά τα χρόνια έχουμε δει πάρα πολλά τάλεντ σόου, σε τι διαφοροποιείται το Rising Star από τα υπόλοιπα;

«Κατά τη διάρκεια κάθε live εκπομπής, το κοινό μπορεί να αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο εάν κάθε διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενη διαγωνιστική φάση μέσω της χρήσης μιας δωρεάν εφαρμογής που θα έχει κατεβάσει στο κινητό του. Είναι εντυπωσιακό πως μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί παγκοσμίως πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Εκατομμύρια fans σε όλο τον πλανήτη παρακολουθούν και αναδεικνύουν το επόμενο Rising Star σε περισσότερες από 17 χώρες. Η.Π.Α., Κίνα, Γαλλία, Ισραήλ, Βραζιλία, Αργεντινή, Πορτογαλία, Τουρκία, Ουγγαρία, Ινδονησία είναι μερικές από τις χώρες, στις οποίες μεταδόθηκε με τεράστια επιτυχία το πρόγραμμα, αναδεικνύοντας έτσι δεκάδες νέα ταλέντα της μουσικής βιομηχανίας.»