Φεύγει η Ελένη Τσολάκη από το Happy Day; Τι απαντά η ίδια

04.11.2016
«Βόμβα έσκασε» σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου το πρωί στον αέρα του Happy Day εξ αιτίας μιας δήλωσης του Δήμου Βερύκιου που είχε να κάνει με την Ελένη Τσολάκη και πιθανή αποχώρησή της από την εκπομπή μετά τον Ιανουάριο.

Ο Βερύκιος είπε χαρακτηριστικά ότι «Η Ελενίτσα πρέπει με ελαφρά πηδηματάκια να σας την κάνει» για να πάρει απάντηση από την Τσιμτσιλή: «Από του χρόνου… τώρα;».

Εκεί επενέβη η άμεσα ενδιαφερόμενη και ανέφερε με χιουμοριστικό τόνο: «Γενάρη δεν ξέρεις τι γίνεται! Λήγουν τα συμβόλαια, ποτέ δεν ξέρεις.»

Ωστόσο, το θέμα πήρε έκταση κι άρχισε ολόκληρη παραφιλολογία γύρω από το θέμα με τη νεαρή παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει αργότερα μέσα στη μέρα στο Peoplegreece.com:

«Δεν τίθεται θέμα αποχώρησης από το Happy Day. Κάναμε πλάκα! Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Ζούσαμε την αγωνία μας για τις άδειες και αν θα εκπέμπουμε, και τώρα που όλα κυλούν ξανά ομαλά, εγώ θα έφευγα στη μέση της σεζόν; Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο ενδεχόμενο. Σας ευχαριστώ που με πήρατε κι ελπίζω να τελειώσει εδώ η παραφιλολογία».

Επίσης, ανέβασε στο προφίλ της στο Twitter το «Δεν πάω πουθενά» του Βασίλη Καρρά και το αφιέρωσε με όλη της την αγάπη στη Σταματίνα. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει...