Η απάντηση της Καινούργιου στον Μουρατίδη: «Ένα πράγμα για το οποίο...»

07.11.2016
Καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού ήταν ο Νίκος Μουρατίδης και μεταξύ άλλων τον ρώτησε πως του φαίνεται η Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή ζώνη του Epsilon με τον Μουρατίδη να λέει χαρακτηριστικά:

«Το Κατερινάκι σας, εκτός του ότι δεν μου αρέσει, είναι και πάρα πολύ αγενής. Με έβγαλαν ένα πρωί στο τηλέφωνο με λινκ και επειδή δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγα, με κλείσανε κακήν κακώς».

Η απάντηση ήρθε σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου από την Καινούργιου μέσα από τον αέρα του «Φτιάξε Καφέ να στα πω»:

«Με είπε αγενή; Δηλαδή πραγματικά έχω ακούσει πάρα πολλά. Αλλά τουλάχιστον ένα πράγμα για το οποίο «φημίζομαι» είναι η ευγένεια μου και οι τρόποι μου και τηλεοπτικά».

Στη συνέχεια δε συμπλήρωσε:

«Δεν ξέρω αν χαθήκαμε στη μετάφραση. Πραγματικά με στεναχώρησε και μου κάνει εντύπωση, γιατί θα μπορούσε κάποιος να με χαρακτηρίσει ποικιλοτρόπως, όπως θέλει ο καθένας, έτσι κι αλλιώς όλοι κρινόμαστε εφόσον βγαίνουμε τηλεοπτικά, απλά το αγενής νομίζω ότι δεν μου το έχουν ξαναπεί ποτέ. Θέλω να σας πω ότι η συνεννόηση με τον κύριο Μουρατίδη για το συγκεκριμένο λινκ ήταν συγκεκριμένη.»

Και κατέληξε:

«Γνώριζε την ώρα και τη χρονική διάρκεια του λινκ. Τι τον ενόχλησε; Μίλησε για όλες τις δουλειές του. Διαφήμισε και τις 4 δουλειές του. Δεν τον διακόψαμε πουθενά, είπε την άποψη του. Προσωπικά στεναχωριέμαι με το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Δεν έχω υπάρξει αγενής ποτέ, οπότε δε νιώθω τύψεις ότι τον έχω προσβάλει κάπου ή ότι τον έχω εκθέσει.»