Επικό reunion για το καστ του Μπέβερλι -Έτσι είναι σήμερα οι αρχικοί πρωταγωνιστές [photos & vds]

14.11.2016
Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών και παρότι έχει ρίξει αυλαία εδώ και 20 χρόνια, συνεχίζει να έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Ο "Ντίλαν", ο "Μπράντον", η "Ντόνα", η "Κέλι", η "Άντρεα", "Έμιλυ", o "Νόα" και τα άλλα παιδιά, μαζεύτηκαν μαζί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο REWindCon στο Bloomingdale με τους θαυμαστές τους να τρελαίνονται. Κατά κόσμον, Λουκ Πέρι, Τζέισον Πρίσλεϊ, Τόρι Σπέλινγκ, Τζένι Γκαρθ, Γκαμπριέλ Καρτέρις, Κριστίν Έλις και Βίνσεντ Γιάνγκ.

Μεγάλη απούσα βέβαια η "Μπρέντα" Σάνεν Ντόχερτι, η οποία δίνει την μάχη της με τον καρκίνο και στην στην οποία ο Λουκ Πέρι αναφέρθηκε με μεγάλη αγάπη ως εξης:

"Κανείς μας δεν βρίσκεται εδώ σήμερα χωρίς τη Σάνεν. Εχει περάσει πολλά τελευταία. Δεν είναι στα καλύτερά της τώρα... Υπήρξε όμως τεράστιο κομμάτι της επιτυχίας αυτού του σόου. Μου δίδαξε πολλά. Είμαι πανευτυχής που υπήρξε παρτενέρ μου. Υπήρξε σπουδαία στον ρόλο της μαζί μου".

Η "Μπρέντα" και ο "Ντίλαν" μοιράστηκαν έναν μεγάλο έρωτα [φωτό κάτω]

Στην "αδελφή ψυχή" της που έλειπε εκείνη την ημέρα αναφέρθηκε με ποστάρισμα και η "Κέλι" Τζένι Γκαρθ με αυτό το ποστάρισμα.

Πώς είναι όμως σήμερα οι θρυλικοί πρωταγωνιστές της σειράς;

H Έιμι Σου είναι μια φανατική θαυμάστρια της σειράς που πραγματοποίησε ένα όνειρο ζωής να γνωρίσει από κοντά τους αγαπημενους της πρωταγωνιστές, από τους οποίους πήρε αυτόγραφα για τα ο οποία καμαρώνει [φωτό επάνω]

Πιο πολύ όμως καμαρώνει για τις πόζες που κέρδισε μαζί τους ως μια από το καστ. Ιδού και τα πειστήρια. Με την ευκαιρία βλέπουμε κι εμείς πώς είναι σήμερα οι αγαπημενοι σταρ, υπογραμμίζοντας την απουσία του "Στιβ" Ίαν Ζίρινγκ, για την οποία δεν "ακούσαμε" κάτι.