Μεγάλη γκάφα του Σάκη Ρουβά: Έγκυος από τον Μουζουράκη η Μαρία Κορινθίου [vds]

17.02.2017
Το διασκέδασαν πολύ στο χθεσινό Voice όταν κάποια στιγμή ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε το νέο του τραγούδι που μιλά για την πατρότητα.

Ο Πάνος, ως γνωστόν, δεν έχει δικό του παιδί -ακόμη- και ως εκ τούτου, το όλο περιεχόμενο του τραγουδιού προσφέρθηκε για "πλακίτσα"... Αλλά και για συμπεράσματα, τα οποία βιάστηκε να βρωντοφωνάξει ο Σάκης Ρουβάς. Και όντως, βιάστηκε πολύ.

"Εγώ νομίζω ότι αυτός είναι ένας έμμεσος τρόπος για τον Πάνο να μας πει ότι είναι έγκυος η Μαρία Κορινθίου", είπε γεμάτος σιγουριά ο Σάκης, αλλά από τις αντιδράσεις όλων γύρω του, και προφανώς από κάτι που του ψιθύρισαν στο αυτί, κατάλαβε ότι την έκανε την... πατάτα!

"Ε... λάθος... Μαρία Σολωμού, ήθελα να πω", διόρθωσε αμέσως ενώ ο Μουζουράκης έλεγε "δεν ξέρω τι κάνει αυτό τον καιρό ο Αϊβάζης", ο σύζυγος της Μαρίας Κορινθίου, δηλαδή.

Μετά το γέλιο, πάντως, και αφού το ξανασκέφτηκε ο Σάκης, το ολοκλήρωσε το σενάριο, επιμένοντας ότι "λανθάνουσα γλώσσα μπορεί να λέει την αλήθεια"...

Μια εγκυμοσύνη τη θέλει ο Σάκης.. Ποια Μαρία από τις δύο, δεν τον πειράζει!!!! Ιδού και το εν λόγω βίντεο.

Όσο για τον Γιάννη Αϊβάζη; Εκείνος έσπευσε να στείλει "αγωνιστικούς χαιρετισμούς" στα παιδιά του The Voice. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!!!