«Μας έστειλε» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί δε βλέπει τις εκπομπές της!

08.03.2017
Καλεσμένη στο Όλα Ξεκόλλα ήταν χθες Τρίτη 7 Μαρτίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ όσων συζήτησε με τον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού ήταν το θέμα σχέσεις, αλλά και η εκπομπή της.

Η Σπυροπούλου δήλωσε single και ξεκαθάρισε πως είναι παραδοσιακή γυναίκα:

«Μου αρέσουν οι ρόλοι σε ένα ζευγάρι. Ότι πρέπει το κορίτσι να το προσέξει ο φίλος της. Ή να περάσει να την πάρει στο πρώτο ραντεβού. Είμαι η κλασική παραδοσιακή γυναίκα.»

Και συμπλήρωσε:

«Αυτό το διάστημα, με χαίρομαι! Χαίρομαι τα επαγγελματικά μου. Απολαμβάνω την ηρεμία μου, τη βόλτα μου. Χωρίς να πρέπει να μπω στο πρόγραμμα ενός άλλου ανθρώπου. Και ίσως είναι η μοναδική φορά στη ζωή μου, που είμαι χωρίς να έχω κάποια δέσμευση και να λέω: ”Το θέλω και αυτό!”».

Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί η αρνητική απάντηση της Σπυροπούλου όταν τη ρώτησε η Δούκισσα εάν βλέπει την εκπομπή της ή τουλάχιστον τις παλαιότερες εκπομπές της. Ο λόγος; Τον εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«Γιατί να περάσω άσχημα; Θέλω να περνάω ωραία σπίτι. Πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν. Δεν μου αρέσει η φωνή μου!».

«Φέτος, με έναν μαγικό τρόπο, νιώθω πιο καλά με τους συνεργάτες μου, με τον εαυτό μου. Με την εκπομπή. Νιώθω καλά. Δηλαδή έχουν αρχίσει άνθρωποι που με ξέρουν να μου λένε ότι θυμίζω επιτέλους την Κωνσταντίνα που βλέπουν! Είμαι ο εαυτός μου. Παλαιότερα, ήμουν άλλος άνθρωπος στο καμαρίνι και όταν έβγαινα στο πλατό, ένιωθα ότι πρέπει να υπηρετήσω έναν ρόλο, να κάνω κάποια συγκεκριμένα πράγματα! Είχε βγει ένα ρομποτικό έτσι πραγματάκι. Δεν ξέρω αν το έδιωξα, πάντως προσπαθώ!».