Σάκης Τανιμανίδης για Survivor: Αποκαλύπτει που μένει & εάν παίρνει 5.000 το επεισόδιο

09.03.2017
Πριν μερικές ημέρες ορισμένα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως ο Σάκης Τανιμανίδης παίρνει 5.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του Survivor και σε συνέντευξή του στο περιοδικό People ο παρουσιαστής βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Εσύ συγκεκριμένα (ως δημοσιογράφος), δεν θα έπρεπε να πιστεύεις ότι π@π@ρι@ γράφει ο κάθε «δημοσιογράφος» στην κάθε κουτσομπολίστικη φυλλάδα ή site για να κάνει traffic. Μπορεί τα χρήματα της αμοιβής μου να είναι και περισσότερα από αυτά που έγραψαν, μπορεί να είναι και λιγότερα…σίγουρα ΔΕΝ είναι όμως αυτά που έγραψαν αυθαίρετα σε κάποια site. Στην ερώτησή σου θα σου απαντήσω, «Όχι τα χρήματα δεν είναι ο παράγοντας που θα με κάνει να πάρω μια τέτοια απόφαση», αλλά επίσης «Όχι δεν θα το έκανα δωρεάν ή για ελάχιστα χρήματα».

Δεν κρύβει πως πιάνει τον εαυτό του να ζηλεύει και να θέλει να ήταν στη θέση των παικτών:

«Κάθε φορά που βρίσκομαι στα αγωνίσματα και περιγράφω την προσπάθεια των παικτών πορώνομαι, φωνάζω, το ζώ και ζηλεύω, αφού θα ήθελα πραγματικά να μπορώ να δοκιμάσω κι εγώ τις δυνάμεις μου. Πολλές φορές όταν αγωνίζεται κάποιος από τους δυνατούς παίκτες και των 2 ομάδων σκέφτομαι και μιλάω με τον εαυτό μου για το αν εγώ θα τον κέρδιζα και τι θα έκανα διαφορετικά. Στο μυαλό μου βέβαια πάντα τους κερδίζω, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο εύκολο αφού οι περισσότεροι παίκτες είναι πολύ δυνατοί και όλοι τους έχουν μέσα τους το πάθος για την νίκη.»

Τέλος, μας λύνει την απορία που δεν είναι άλλη από το που μένει στον Άγιο Δομήνικο:

«Μένω σε ένα διαμέρισμα σε ένα χωριό, όπου βρίσκεται και η υπόλοιπη παραγωγή. Έχω το δικό μου κρεβάτι και τη δική μου κουζίνα και είναι υπεραρκετό για να περάσω όμορφα τους πέντε μήνες που θα είμαι εδώ.»