Survivor: Γιατί δεν άφησαν τον μπασκετμπολίστα Σπαλιάρα να παίξει & τι είπε ο ίδιος; [vds]

17.03.2017
Για μια ακόμη φορά είδαμε ν΄απουσιάζε από το αγώνισμα ο Γιάννης Σπαλιάρας παρότι είχε δηλώσει έτοιμος ν΄αγωνιστεί για την ομάδα του και το έπαθλο φαγητού. Οι συμπαίκτες του όμως είχαν αντίθετη γνώμη κι αυτό γιατί... ήταν βαρύς!

Στη θέση του βέβαια αγωνίστηκε ο "ελαφρύς" Μπο ενώ οι παίκτες εκτός του Στέλιου Χανταμπάκη αποδείχτηκαν ιδιαίτερα άστοχοι, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δυσκολία.

Η άποψη του Γιάννη Σπαλιάρα είναι πως με θα είχε φανεί χρήσιμος στην ομάδα του, έχοντας μπασκετική εμπειρία αλλά δεν μπορούσε παρά να σεβαστεί την απόφασή τους. Εξέφρασε, ωστόσο, το παράπονό του και τις αμφιβολίες του για την επιλογή αυτή της ομάδας.

Μετά τέλος του αγωνίσματος και αφού η ομάδα είχε ηττηθεί, ο Γιάννης Σπαλιάρας εξέφρασε το παράπονο του.

«Ίσως τα παιδιά θεώρησαν ότι είμαι βαρύς για να με σηκώνουν αν και είμαι στα ίδια κιλά με τον Ντάνο και με τον Στέλιο και θεώρησαν ότι θα επιβαρύνω το πόδι μου. Η δική μου απόφαση ήταν να παίξω... γιατί δεν είχα κάποια ενόχληση.. Τι να πω... είναι περίεργο. Νομίζω χρειαζόμουν στις βολές, γιατί εκεί δεν το είχαμε... αυτό ήταν μου μας στέρησαν τη νίκη».