Star Academy: Πάτωσε η πρεμιέρα! Ο Φουρθιώτης «έφαγε» τη Γερμανού [vds]

17.03.2017
Αν και το πρώτο live του Star Academy είχε προγραμματιστεί για χθες Πέμπτη 16 Μαρτίου, τελικά οι υπεύθυνοι του Epsilon το μετέφεραν για σήμερα Παρασκευή και χθες προβλήθηκε ένα εισαγωγικό επεισόδιο με παρουσιαστές την Κατερίνα Καινούργιου και τον Θέμη Μάλλη.

Βέβαια, οι κριτικές και τα σχόλια που πήρε η άτυπη πρεμιέρα του τάλεντ σόου του Epsilon μάλλον αρνητικά ήταν αφού τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος χαρακτηρίστηκαν ως κατώτερα των προσδοκιών που έχει ο τηλεθεατής από κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς ενίοτε δεν ήξεραν ότι ήταν στον αέρα με αποτέλεσμα να παρακολουθούμε άβολες στιγμές μπροστά στην κάμερα, ενώ και τα νούμερα τηλεθέασης μόνο απογοητευτικά μπορούν να θεωρηθούν.

Σύμφωνα με το mediafree.gr, σε κανένα τέταρτο -από τις 21.00 οπότε και ξεκίνησε μέχρι και τις 22.30 που τελείωσε- η τηλεθέαση του Star Academy δεν ξεπέρασε το 2%. Αντίθετα, κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά ποσοστά και συγκεκριμένα, από 0,9% έως 1,6%.

Μάλιστα, σύμφωνα με το TV24 και την Τίνα Μεσαροπούλου, το χθεσινό βατερλό στους πίνακες τηλεθέασης έφερε αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο σημερινό live.

Έτσι, ενώ η Ναταλία Γερμανού αναμενόταν να παρουσιάζει το σόου μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη, τελικά, θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα στην κριτική επιτροπή όπου ξέραμε ότι θα κάθεται ένας γκεστ κριτής κάθε εβδομάδα και δε θα είναι συμπαρουσιάστρια του Star Academy.

Εάν δεν το είδες χθες και θέλεις να πάρεις μια γεύση, μπορείς να παρακολουθήσεις το βίντεο που ακολουθεί.