Survivor: Παπαδοπούλου «καρφώνει» Νάργες & μιλά με Αγγελόπουλο για βρώμικο παιχνίδι [vds]

20.03.2017
Για τους παίκτες που χρησιμοποιούν άλλους παίκτες και κάνουν βρώμικο παιχνίδι συζήτησαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την πρώτη να του λέει χαρακτηριστικά:

«Θέλω να παίζουμε καθαρά. Δεν μπορώ τους παίκτες που θα παίξουν εις βάρος που θα χρησιμοποιήσουν άλλο παίκτη.

Εκείνος της απάντησε:

«Να ξέρεις πως μόνο τους εαυτούς μας μπορούμε να ελέγξουμε και κανέναν άλλο δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Ο καθένας κρίνει, κάνει, αντιδρά όπως γουστάρει άσχετα αν είναι σωστό ή όχι. Έτσι δεν είναι;»

Η τραγουδίστρια συμφώνησε μεν, αλλά... :

«Σωστός, όμως, εγώ αυτό που σου είπα θέλω να γίνει σεβαστό γιατί την επόμενη φορά θα μπορούσα να παίζω και εγώ βρώμικα».

Με τη σειρά του ο Αγγελόπουλος εξήγησε πως:

«Πέρασαν 40 μέρες και είδαμε πολλά πράγματα. Και όσο και να λέμε ότι είναι όλα καλά υπάρχουν και οι κακόβουλες σκέψεις κάποιων και οι φρίκες που τρώει ο καθένας και το πως αντιδρά ο καθένας, αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά και είναι και επιλογή μας να είμαστε εδώ».

Σε άλλη στιγμή του επεισοδίου η Παπαδοπούλου πέταξε το καρφί της στη Λάουρα Νάργες συγκρίνοντας το πως αντέδρασαν οι συμπαίκτες τους όταν δε διαγωνίστηκε στοο παρελθόν η Λάουρα, αλλά και τώρα που δε συμμετείχε η ίδια:

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη θέση να μου έχει πει ο γιατρός ότι μπορώ να αγωνιστώ κι εγώ από μόνη μου να επιλέγω να μην αγωνίζομαι ώστε να φέρω σε δύσκολη θέση την ομάδα μου, να αναγκαστεί να πάρει κάποιο πέναλτι. Άρα δεν μπορώ να ξέρω αν κι εμένα θα με αγκάλιαζαν εξίσου το ίδιο με τη Λάουρα».