Αντώνης Ρέμος «καρφώνει» Survivor & Star Academy: «Υπάρχει ένα κυνηγητό...»

20.03.2017
Με αφορμή την Cynthia Veronica Zietara, η οποία στο live του «Rising Star» χθες Κυριακή 19 Μαρτίου ερμήνευσε το τραγούδι «My kind of Love» και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσοστό 82%, ο Αντώνης Ρέμος βρήκε την ευκαιρία να πετάξει το καρφί του τόσο για το Survivor όσο και τα υπόλοιπα μουσικά τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης.

«Πριν από λίγη ώρα μου ήρθε ένα μήνυμα από τη Μαρινέλα και είπε να σου δώσω ένα μεγάλο φιλί και ότι ήσουν καταπληκτική. Κι όταν αυτές τις κουβέντες σου τις λέει η κυρία Μαρινέλα να ξέρεις ότι έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα και πολύ μεγάλη σημασία».

Και στη συνέχεια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το ποσοστό 82%, το οποίο έκρινε πως είναι χαμηλό για την υπέροχη ερμηνεία της Cynthia.

«Για άλλη μια φορά λυπάμαι γιατί αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για αυτή την ερμηνεία που έκανες και θεωρώ ότι μάλλον πάλι υπάρχει ένα κυνηγητό πίσω από ένα χάμπουργκερ ή πίσω από μια τυρόπιτα, αλλά θα φύγει κι αυτό θα τελειώσει και θα ξαναεπιστρέψουν στη μουσική. Εδώ είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, το ξαναλέω και σήμερα ότι συμμετέχω στο πιο όμορφο μουσικό talent show της χώρας και όχι μόνο και το πιο κλασάτο και το πιο στυλάτο, με τις ωραιότερες φωνές».