Survivor: Οι 3 Διάσημοι προς αποχώρηση και οι εκπλήξεις [vds]

21.03.2017
Τα πάνω κάτω έφερε το χθεσινό επεισόδιο στο στρατόπεδο των Διασήμων καθώς έχασαν το αγώνισμα για την ασυλία και βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν συμπαίκτες τους. Και βγήκαν τα μαχαίρια!

Με 10-4 έχασαν στο χθεσινό αγώνισμα οι Διάσημοι και έχασαν μαζί με τη νίκη και το δικαίωμα της ομαδικής ασυλίας. Αναγκάστηκαν λοιπόν να πάρουν αποφάσεις και να στείλου κάποιον συμπαίκτη τους στον ... "κουβά".

Το πρώτο όνομα που έβγαλε η κάλπη ήταν αυτό του Γιάννη Σπαλιάρα με 8 ψήφους, έναντι 3 που συγκέντρωσε η Σόφη Πασχάλη. Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ευριδίκη Βαλαβάνη είχαν κερδίσει τις ατομικές ασυλίες οπότε είχαν την υποχρέωση να ψηφίσουν ακόμη δυο ανθρώπους.

Ο μεν Γιώργος ψήφισε τη Σόφη απλά και μόνο επειδή ήταν η δεύτερη στις ψήφους. Όπως τόνισε ο ίδιος και μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί "δεν είχε κανέναν λόγο να ψηφίσει άλλον". Η Ευριδίκη από την πλευρά της, μιλώντας πολύ σκληρά ψήφισε τον Γιώργο Αγγελόπουλο τονίζοντας ότι το έκανε επειδή εκείνος "δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας, για μάλλον, του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας".

Ο "Ντάνος" από την πλευρά του έδειξε πολύ έντονα την έκπληξή του όταν άκουσε το ονομά του και όπως είπε και αργότερα μιλώντας πολύ σίγουρα και κατηγορηματικά εκφράζοντας και δημόσια την έκπληξή του ως προς το ζήτημα της εμπιστοσύνης...

Ο Σπαλιάρας τόνισε ότι σέβεται τις απόψεις των συμπαικτών του και αν ο κόσμος αποφασίσει να μην τον κρατήσει, θα πάει ευχαρίστως στο σπίτι του.

Τέλος, η Σόφη εξήγησε ότι το περίμενε, υπογραμμίζοντας ότι μόνο με τρία άτομα δεν κάνει παρέα και αυτά ακριβώς την ψήφισαν.

Ιδού το βίντεο και αναμένεται... πόλεμος. Στο μεταξύ, τα στοιχήματα δίνουν σίγουρο νικητή τον Αγγελόπουλο με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο Σπαλιάρα και την τελευταία και καταϊδρωμένη Πασχάλη... Σύντομα θα φανεί..