Survivor: Μισθοφόρος & Ειρήνη εναντίον Ντάνου με πολύ σκληρά λόγια [vds]

22.03.2017
"Φωτιά" στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να δέχεται βαρύ "θάψιμο" από τους πρώην συμπαίκτες του, πίσω από την πλάτη του.

Απίστευτα σχόλια λόγια από της Μαχητές εναντίον του Ντάνου, με πρωτοστάτη τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Ειρήνη να σιγοντάρει στο ίδιο τέμπο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε προτινόμενος από τη μία ψήφο της Ευρυδίκκης όμως ο πρώην μισθοφόρος και πρώην συμπαίκτης του τόνισε ότι "τον πήραν χαμπάρι και εκεί". Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω ότι πήραν χαμπάρι τον Αγγελόπουλο τι χαρακτήρας είναι και βλέπω σε κάθε ασυλία να τον ψηφίζουν να φύγει. Μας κοίταγαν σαν να λένε “κάτι ξέρατε που τον διώξατε”. Τον βλέπω κάθε φορά υποψήφιο, είναι πολύ παράξενος. Καλά κάνανε και τον ψήφισαν. Ήταν ένας άνθρωπος που ούτε εμείς τον θέλαμε, ούτε οι άλλοι, παρόλο που κάνει παρέα με μόνο δύο άτομα από τους έντεκα, με εμάς δεν κατάφερε να κάνει με κανέναν».

Στο ίδιο μήκος κύμματος και η Ειρήνη η οποία τόνισε ότι εκείνους τους πήρε μόνο μια εβδομάδα για να αντιληφθούν ποιος είναι πραγματικά ο Γιώργος. Ο Τσανγκ από την άλλη ήταν πιο μετριοπαθής, υποστηρίζοντας όμως ότι "κάτι είδαν οι υπόλοιποι".

Ιδού και το απόσπασμα: