Αποχώρησε η Σόφη Πασχάλη από το Survivor! Κάρφωσε παίκτες: «Το ψέμα νικά...» [vds]

24.03.2017
Αυτή την αποχώρηση το τηλεοπτικό κοινό την περίμενε με μεγάλη αγωνία όχι τόσο για να δει ποιο άτομο θα έφευγε από το Survivor όσο για το παρασκήνιο που είναι καυτό.

Τελικά η Σόφη Πασχάλη είναι αυτή που αποχώρησε από το ριάλιτι και όλα όσα είπε ήταν γεμάτα μπηχτές και βέλη, τα οποία μπορούμε να μαντέψουμε σε ποιον απευθύνονται;

«Νιώθω όμορφα, δικαιοσύνη γιατί αυτό που ήθελα και τους είχα πει το πρωί και ξέρω ότι Ευρυδίκη μου και Λαουρίτσα μου σας στεναχωρώ τώρα όταν ξύπνησα το πρωί, τους είπα ότι η διαίσθησή μου λέει ότι το ψέμα νικά, η αδικία νικά. Έτσι είναι η κοινωνία. Νιώθω ότι έχω εισπράξει τεράστια μαθήματα, η ειλικρίνεια, την οποία έχω σε τόσο μεγάλο βαθμό δε θα την αλλάξω ποτέ, δε θα άλλαζα τίποτα απ’ όσα είπα κι όλα αυτά που δε συναίνεσα, τα οποία το κοινό δε βλέπει. Αυτό που είμαι δε φορά πολλές φορεσιές γιατί η ειλικρίνεια φοράει μία γιατί το ψέμα φοράει πολλές κι είναι αρεστό. Εύχομαι οι συμπαίκτες μου μέχρι το τέλος του Survivor να έχουν φανερώσει την αλήθεια και να μην φοβούνται να μιλήσουν, να τα φανερώσουν όλα όπως πρέπει και όχι ότι δεν πρέπει να μιλήσει, δεν κάνει να μιλήσω».