Τροχαίο στο Survivor: Ποιοι παίκτες τραυματίστηκαν σοβαρά & μάλλον αποχωρούν

30.03.2017
Μία ακόμα διαρροή έρχεται να προστεθεί σε όσες έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες γύρω από το Survivor, αλλά η συγκεκριμένη διαφέρει από όλες τις άλλες.

Το βαν που μετέφερε τους Μαχητές στο Συμβούλιο του Νησιού φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο και όπως αναφέρει το peoplegreece, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το ΣΚΑΪ, η Ειρήνη Κολιδά τραυματίστηκε σοβαρά, έχει σπάσει τρία πλευρά και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Εκτός από την Ειρήνη και ο Μάριος Ιωαννίδης χτύπησε αρκετά στον αυχένα του, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για το μέλλον των παιχτών.

Πάντως, την έντονη επιθυμία του να αποχωρήσει από το παιχνίδι φέρεται να εξέφρασε πριν λίγες ημέρες ο Στέλιος Χανταμπάκης αφότου είδε τις φωτογραφίες των παιδιών του -κάτι που θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο- αν και τελικά οι πληροφορίες τον θέλουν να παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο ύστερα από συζητήσεις με την παραγωγή, αλλά και με τους συμπαίκτες του.