Survivor: Η αποχώρηση που «γυρίστηκε» όμως δεν προβλήθηκε ποτέ

03.04.2017
Το πρόσφατο ατύχημα με το βαν των «Μαχητών» στον Άγιο Δομίνικο έφερε τα «πάνω κάτω» στο δημοφιλές ριάλιτι παιχνίδι του ΣΚΑΪ με έναν από την ομάδα να προκύπτει ιδιαίτερα οφελειμένος.

Ακριβώς πριν συμβεί το ατύχημα που έστειλε πριν από την ώρα της στην Ελλάδα την Ειρήνη Κολλιδά και κρατά τον Μάριο Πρίαμο στο νοσοκομείο -άγνωστο για πόσο καιρό- οι Μαχητές είχαν στείλει στη «σέντρα» τέσσερις συμπαίκτες τους.

Ο Ορέστης, η Ελισσάβετ, η Σάρα και ο Πάνος ήταν τα άτομα μεταξύ των οποίων είχαν κληθεί να ψηφίοσυν οι τηλεθεατές για το ποιος θα αποχωρούσε εκείνη την εβδομάδα.

Μετά τις εξελίξεις, όμως, η κατάσταση άλλαξε. Η αποχώρηση αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, η ψηφοφορία θεωρήθηκε ως μη γενόμενη και οι Μαχητές έχασαν έτσι και αλλιώς έναν παίκτη τους τελείως, ενώ έχουν και έναν δεύτερο με μεγάλο ερωτηματικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» το επεισόδιο με την αποχώρηση είχε γυριστεί κανονικά, όμως δεν προβλήθηκε ποτέ λόγω εξελίξεων.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ήταν ο Ορέστης Τσανγκ, εκείνος που έφυγε από το συμβούλιο του νησιού, όμως μετά από απόφαση της παραγωγής, επέστρεψε στο «Survivor» και η συνέχεια είναι αυτή που όλοι γνωρίζουμε.

Για την ιστορία, επίσημη επιβεβαίωση της είδησης αυτής δεν υπάρχει.