Survivor: Η Λαμπίρη αποκάλυψε ποιος παίκτης πάει από τους Διασήμους στους Μαχητές [vds]

03.04.2017
Το τροχαίο που είχαν οι Μαχητές έφερε ανατροπές αφού η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε από το Survivor και γύρισε στην Ελλάδα, ενώ εκτός δράσης μένει προς το παρόν και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Όλες αυτές τις μέρες ακούμε πως ένας παίκτης θα περάσει από τους Διασήμους στους Μαχητές, αλλά ακόμα όνομα δεν είχαμε ακούσει παρά μόνο εικασίες.

Έτσι, σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου η Χριστίνα Λαμπίρη μαρτύρησε ποιος παίκτης «παίρνει μεταγραφή» και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σπαλιάρα:

«Ήρθε μόλις τώρα στο κινητό, με μικρή επιφύλαξη, αλλά 99,9%… Survivor, έχουμε εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Μετά από το τροχαίο και εφόσον αλλάζουν τα δεδομένα και εφόσον δεν έχουμε αποχώρηση, όπως έχουμε πρώτοι πει σε αυτή την εκπομπή, θα γίνει μια μικρή αλλαγή, υποχρεωτικά. Κάποιος από τους διάσημους θα υποχρεωθεί να μετακινηθεί στους Μαχητές. Ο Διάσημος που πρόκειται να μετακινηθεί στους Μαχητές και θα το δούμε απόψε το βράδυ είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Είχε πολλούς τσακωμούς. Γενικά έχει δημιουργήσει εντάσεις…»