Survivor: Τον Σπαλιάρα «έστειλαν» οι Διάσημοι στους Μαχητές -Η πρώτη αντίδρασή του [vds]

04.04.2017
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε το χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΣΚΑΪ καθώς όπως είχε προαναγγελθεί οι Διάσημοι επρόκειτο να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ώστε να πάει στην αντίπαλη ομάδα των Μαχητών.

Μετά το ατύχημα της περασμένης εβδομάδας, που έστειλε την Ειρήνη στην Ελλάδα και κρατά τον Μάριο στο νοσοκομείο, άγνωστο για πόσο ακόμη, οι ισορροπίες ανάμεσα στις δυο ομάδες έχουν χαλάσει αρκετά...

Η παραγωγή βέβαια αποφάσισε ότι το θέμα αυτό θα λήξει με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην αρχή όταν οι Μαχητές κλήθηκαν να «προσφέρουν» έναν συμπαίκτη τους στους Διάσημους. Έτσι πήγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην ομάδα αυτή, να θυμίσουμε.

Στο χθεσινό συμβούλιο, λοιπόν, οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θα τους λείψει λιγότερο.

Τελικά η κάλπη έδειξε το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αμήχανος και λίγο πικραμένος λέγοντας πως δεν είναι χαρούμενος με αυτήν την απόφαση, όμως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν γιατί και στην ασυλία είχα πάρει αρκετές ψήφους, οπότε είναι κάτι που το είχα μέσα στο μυαλό μου. Περιμένω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα τώρα και την καινούργια μου ομάδα. Μου αρέσει και το μπλε, το προτιμάω από το κόκκινο και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα. Θα δείξει… Το ότι με ψήφισαν σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και το θεωρώ πρόκληση να αλλάξω ομάδα. Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο συμβούλιο του νησιού.

Ιδού το βίντεο με όλο το συμβούλιο και την ψηφοφορία