Η υποτιμητική κίνηση του Χανταμπάκη προς Mαχητές: Το unfair & οι αντιδράσεις [vds]

05.04.2017
Μια ενέργεια του Στέλιου Χανταμπάκη στο χθεσινό παιχνίδι ασυλία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων κατά του παίκτη των διασήμων υπό το #survivorgr. Με μια σαφώς υποτιμητική κίνηση το μοντέλο και παρουσιαστής προκάλεσε το κοινό αίσθημα των τηλεθεατών.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ο Στέλιος Χανταμπάκης πήρε προβάδισμα και είχε τη νίκη στο τσεπάκι, θέλησε όμως να μην τερματίσει τον αγώνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στάθησε στη γραμμή τερματισμού δίπλα από τη σημαία που όφειλε να σηκώσει για να σημάνει τη λήξη και ανάγκασε τον συμπαίκτη του να συνεχίσει ν΄αγωνίζεται για να του πάρει τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ευγενής άμιλα απουσίαζε εξ ολοκλήρου και η κίνησή του ήταν καλά προμελετημένη.

Η συγκεκριμένη ενέργεια προκάλεσε την αντίδραση των "Μαχητών" με τον Στέλιο Χανταμπάκη να ζητάει συγγνώμη από τον Βασάλο και να ασυνεχίζει τον καβγά τονίζοντας ότι ήταν απάντηση σε κίνηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου, επειδή ο δεύτερος σε αγώνισμα με τον Κοκκινάκη σήκωσε τη σημαία με τα δόντια. Από την πλευρά του ο Αναγνωστόπουλος ζήτησε συγγνώμη και τόνισε πως η κίνησή του έγινε καθαρά για προσωπικό πανηγυρισμό και χωρίς καμία ένδειξη υποτίμησης προς τον συμπαίκτη και την αντίπαλη ομάδα, κάτι που ο Στέλιος Χανταμπάκης δε μπορούσε να δεχτεί.

Αυτό που κάνει επίσης εντύπωση είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Στέλιος Χανταμπάκης απαντάει στην Ειρήνη Παπαδοπούλου όταν με ηρεμία του είπε πως η κίνησή του δεν ήταν σωστή, που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η ίδια είχε εκδηλώσει επιθυμία μεταγραφής στους μαχητές. Η απομόνωση της μάλιστα μάλλον θα γίνει πιο ξεκάθαρη, με το εμπάργκο των διασήμων απεναντί της να επεκτέινεται.

Δες τι ακριβώς συνέβη και κρίνε