Η Παπαδοπούλου έβγαλε τον Κοκκινάκη εκτός εαυτού: «Είσαι απαράδεκτη. Ντροπή σου να τα λες αυτά» [vds]

07.04.2017
Μετά το χθεσινό επεισόδιο μάθαμε ποιος Μαχητής αποχώρησε αλλά και ότι κορυφώνεται μία κόντρα στο.. αντίπαλο στρατόπεδο.

Ο Πάνος Αργιανίδης είναι ο παίκτης που έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο χθες το βράδυ και το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή (9/4) αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» στο στρατόπεδο των Διάσημων.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει διαλέξει έναν μοναχικό δρόμο διαχωρίζοντας τη στάση της από τους συμπαίκτες της ανοίγοντας μάλιστα και το στόμα της.

Ήρθε όμως η σειρά και των άλλων να μιλήσουν.

«Κάνουμε όλοι υπομονή εδώ και αρκετό καιρό με τη συμπεριφορά της Ειρήνης», ακούγεται να λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αλλά από εκείνη ήταν σχεδόν αναμενόμενο. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κάνει η έκρηξη του πάντα ζεν Κώστα Κοκκινάκη.

O πρώην πολίστας έχασε την ψυχραιμία του με την τραγουδίστρια, λέγοντάς της ευθέως: «Είσαι απαράδεκτη. Ντροπή σου να τα λες αυτά». Μάλιστα μιλώντας on camera ο πολίστας εξομολογήθηκε: «Μπορεί στη ζωή μου να έχω νευριάσει τόσο τρεις φορές».

Από τη μεριά της η Ειρήνη Παπαδοπούλου δήλωσε για όσα βιώνει στην ομάδα: «Δεν ξέρω αν είναι στρατηγική ή όλο αυτό διπλωματικό να σε απομονώσουν… να σε φέρουν στα άκρα. Μπορούν να μην ασχολούνται με την πάρτη μου;».

Υπομονή μέχρι την Κυριακή για τα υπόλοιπα...