Survivor: Ο Μάριος Πρίαμος βγήκε από το νοσοκομείο και μπήκε στην... απομόνωση

07.04.2017
Οι εξελίξεις «τρέχουν» στο τηλεοπτικό παιχνίδι αντοχής του ΣΚΑΪ και αφορούν στο Κύπριο παίκτη των Μαχητών ο οποιος τραυματίστηκε πολύ κατά τη διάρκεια του ατυχήματός του την περασμένη εβδομάδα.

Μετά το αυτοκινητιστικό της περασμένης εβδομάδας, το κοινό του Survivor είδε την Ειρήνη Κολιδά -το ίδιο βράδυ μάλιστα (!)- με σπασμένα πλευρά να αποκαλύπτει πως αποχωρεί από το παιχνίδι, όμως τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον συμπαίκτη της που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά εκείνη τη μέρα, όχι.

Ο Κύπριος παίκτης εμφανίστηκε στο νοσοκομείο όπου μάθαμε ότι έσπασε την κλείδα του [φωτό επάνω] και από εκεί και πέρα... σιωπή. Η Ειρήνη Κολιδά παραμένει στον Αγιο Δομίνικο αναρρώνοντας ενώ ακούγεται πως ο Μάριος πήρε εξιτήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso o 30χρονος Κύπριος, ο οποίος υπέστη κάταγμα στον ώμο και τα πλευρά, πήρε εξιτήριο και, βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ειρήνη.

Κατά το δημοσίευμα, ο Μάριος Πρίαμος είναι σε πολύ καλή σωματική κατάσταση, ωστόσο, οι γιατροί δεν του έχουν επιτρέψει να επιστρέψει στο Survivor. Παράλληλα, η παραγωγή του επιτρέπει να έχει μόνο ελεγχόμενη επικοινωνία, τόσο με την πρώην συμπαίκτριά του, όσο και με την οικογένειά του, ώστε να μην μάθει τι έχει συμβεί στο παιχνίδι αυτές τις μέρες.

Επίσημα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί όμως σύμφωαν με τα όσα κυκλφοροούν στο διαδύκτιο, και ο Μάριος Πρίαμος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και οι Διάσημοι θα κληθούν ξανά να ψηφίσουν ώστε ένα μέλος τους να «μετακομίσει» στους Μαχητές, όπως έγινε προ ημερών με τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Αναμένουμε εξελίξεις λοιπόν ενώ υπογραμμίζουμε τις φήμες που θέλουν τους δυο τραυματισμένους παίκτες να έχουν εξασφαλίσει αποζημίωση μαμούθ από την παραγωγή.